Luchtreiniger
Bekijk subcategorieën

Ultiem schone lucht met een luchtreiniger

Het belang van een luchtreiniger

Tegenwoordig is schone lucht in combinatie met een gezonde werkomgeving erg belangrijk. Je let meer dan ooit let op je eigen hygiëne en gezondheid. Ook binnen je werkomgeving zijn hygiëne en zuurstof belangrijke factoren. Om een veilige werkomgeving te creëren is het met behulp van een luchtreiniger mogelijk om de zuurstof die je inademt te reinigen. Een luchtreiniger pompt gezonde lucht naar buiten en maakt bacteriën en virussen onschadelijk door deze te verwijderen. Het zorgt tevens voor het verwijderen van schadelijke stoffen en vervelende geurtjes. Hierdoor kunnen werknemers met aandoeningen aan de luchtwegen met behulp van een luchtreiniger gezonde lucht inademen. 

Bij het inrichten van jouw werkomgeving is een luchtreiniger niet top of mind. Toch is de doorstroming en het inademen van schone lucht essentieel. Dit voorkomt bijvoorbeeld de kans op het verspreiden van virussen binnen jullie organisatie. Een luchtreiniger wordt mede daarom gekozen op basis van de omgeving waarin deze wordt geplaatst. Als specialist op het gebied van office supplies heeft Wuestman tips en advies in huis over de beste luchtreinigers die perfect binnen jullie organisatie zijn te faciliteren. 

Luchtreiniger


 

''Verwijder met behulp van een luchtreiniger
vervuilde lucht in je werkomgeving.''

 

Gemiddeld consumeren we ongeveer tienduizend liter lucht per dag. Dit is lucht dat we inademen via de openlucht en werkomgevingen zonder luchtreinigers. Virussen en bacteriën kunnen zich makkelijk door deze lucht heen verplaatsen. In een gesloten ruimte zonder luchtreiniger, zoals je eigen werkomgeving is dit gevaarlijk. De Federatie van Europese verenigingen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (REHVA) raad daarom aan om werkomgevingen goed te laten ventileren. Dit is mogelijk door het plaatsen van een luchtreiniger en het gebruik van een HEPA filter. 

Denk aan de gezondheid van je werknemers
Voor werknemers met een verhoogd risico, longaandoeningen of allergieën, kan een luchtreiniger als oplossing dienen. Als de luchtkwaliteit namelijk slecht is zullen deze werknemers het als eerste merken. Zij zullen last krijgen van ademhalingsproblemen en gaan sneller hoesten. Als de luchtkwaliteit slecht is heeft dit zowel op de korte als lange termijn veel gevolgen. Schone lucht is dus erg belangrijk voor je eigen gezondheid en die van alle werknemers in jouw werkomgeving. Met behulp van een luchtreiniger kunnen werknemers normaal ademen zonder dat zij last van klachten krijgen. Gezondere lucht betekent namelijk makkelijker, rustiger, maar vooral verantwoord blijven ademen.

  • In een gezonde werkomgeving kunnen werken
  • Verwijder ontzuiverheden en schadelijke stoffen
  • Verbeter de kwaliteit van het zuurstofniveau
  • Ga voor een gezonde toekomst
Luchtreiniger

''Met behulp van gezonde en schone lucht wordt er op kantoor meer werkgeluk ervaren door jou en je collega's''

Om gezonde en schone lucht te creëren voor jou en je collega's is het belangrijk de luchtkwaliteit binnen jullie werkomgeving te laten testen. Vuile lucht moet gezuiverd worden om vuile stoffen te verwijderen

Vervolgens kan er opzoek worden gegaan naar een passende luchtreiniger. Met behulp van de luchtreiniger test van Wuestman is dit eenvoudig te realiseren. Je ontvangt waardevolle informatie over de luchtkwaliteit en het zuurstofniveau binnen jullie werkomgeving. Na een intensief reinigingsproces wordt de luchtkwaliteit verbeterd en gekeken naar de meest passende luchtreiniger.

Samen gaan we voor schone lucht!

 Vraag een gratis luchtreiniger test aan

Elke luchtreiniger is verschillend. Zo zijn is niet elke luchtreiniger geschikt voor de werkruimtes waarin jij en je collega's werken. Een luchtreiniger werkt namelijk alleen optimaal wanneer deze wordt geplaatst in de ruimte waarvoor deze is gemaakt. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een luchtreiniger die het best aansluit op de situatie en ruimte die binnen jullie werkomgeving van toepassing is. Met behulp van luchtreinigers van Fellowes creëert Wuestman ook voor jullie organisatie schone lucht. Samen zorgen we ervoor dat er ook binnen jullie organisatie lekker kan worden geademd.  

Luchtreiniger

Met behulp van de luchtreiniger AM2 ademt elke werknemer binnen een kamer van 15m² schone lucht. Deze luchtreiniger reinigt de lucht maarliefst 5 keer per uur en is zowel op de grond te zetten als aan de muur te hangen. De AM2 is uitgerust of samen te stellen met verschillende filters, maar standaard geconfigureerd met een hybride filter. 

Luchtreiniger

Deze moderne luchtreiniger is optimaal geschikt voor een werkomgeving van ongeveer 30m². De PureView AM3 PC is gemakkelijk aan de muur te monteren, terwijl de PureView AM3 S PC op de grond kan blijven staan. De functionaliteit van beide luchtreinigers blijft hetzelfde. Beiden reinigen je werkomgeving ongeveer vijf keer per uur en zijn minder geschikt in een grotere ruimte. Deze twee luchtreinigers zijn tevens standaard geconfigureerd met een smalle koolstof- & voorfilter en een grotere HEPA filter.

Luchtreiniger

Voor een kamer van ongeveer 65m² zijn de PureView AM4 PC en de AM4 S PC perfect te integreren. Beide luchtreinigers reinigen de lucht ongeveer vijf keer per uur, functioneren hetzelfde, maar zijn verschillend op te hangen of neer te zetten. Door middel van een multifunctioneel menu met verschillende opties zoals de filtervervaningsindicatoren en automatische modus functioneren deze luchtreinigers precies zoals jij dat wilt.

Wuestman helpt jou en je collega's graag verder aan schone lucht om ook in de toekomst gezond te blijven werken. Met behulp van de luchtreiniger test kan de luchtkwaliteit binnen jullie organisatie gemeten worden. Daarnaast verzorgen wij u van persoonlijk advies en komen we samen tot een gepast voorstel. Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0341-462088 en laat je door één van onze professionals vrijblijvend helpen.