Maak werkcomfort vanzelfsprekend

Kies voor comfortabel

Als organisatie wil je iets bereiken en sta je ergens voor. Jij en je collega’s werken daar hard voor. Maar als je hard werkt wil je dit vanzelfsprekend op de comfortabelste manier mogelijk doen, zodat jij en je collega’s je écht kunnen focussen op wat ertoe doet in jullie organisatie. Toch is een comfortabele werkplek niet altijd vanzelfsprekend terwijl werkcomfort juist erg belangrijk is. Als alles naar behoren werkt én je beschikt over de juiste faciliteiten op je werkplek ervaar een stuk meer werkcomfort en werkgeluk dan wanneer dit niet het geval is.

Bij het creëren van werkcomfort in je werkomgeving is het van belang om te zorgen dat je jouw werkplek van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan een goede bureaustoel, hier zit je vaak een groot gedeelte van de dag op. Als je jezelf van meer werkcomfort wilt voorzien is het noodzakelijk dat je investeert in een goede stoel . Kies voor een stoel die in hoogte verstelbaar is en die de hele rug ondersteunt. Ook is het belangrijk dat een bureaustoel niet te hard of te zacht. Wat nog meer van belang is bij het ervaren van meer werkcomfort is een goed bureau. Kies voor een bureau die in hoogte verstelbaar is, zo heb je de keuze of je staand of zittend gaat werken wat bijdraagt aan een betere vitaliteit en dus meer werkcomfort. Een goed bureau en een goede bureaustoel zijn natuurlijk de basisonderdelen voor het creëren van meer werkcomfort, maar er zijn nog veel meer producten die het werkcomfort binnen jullie organisatie kunnen verbeteren.

Wist je dat een schone werkomgeving ook veel bijdraagt aan het ervaren van meer werkcomfort en werkgeluk? Voor veel werknemers het erg vanzelfsprekend, maar dat betekent niet dat het geen grote rol speelt bij het ervaren van meer werkcomfort maar wanneer de werkomgeving regelmatig schoongemaakt wordt voel je jezelf comfortabeler en gelukkiger én schadelijke bacteriën krijgen geen kans, dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en een hogere medewerkerstevredenheid. Wat vaak weer leidt tot meer werkcomfort en werkgeluk.

Er zijn onwijs veel artikelen die het werkcomfort binnen jullie organisatie kunnen verhogen. Wij begrijpen dat het aanbod erg groot is en daarom helpen wij je graag om tot de juiste keuze te komen. Dit doen wij door een uitgebreid advies te geven over welke middelen je het best kunt toepassen binnen jullie organisatie om zo meer werkcomfort te creëren in jullie werkomgeving. Of neem een kijkje in onze webshop en bestel direct uit de voorraad alle producten die je nodig hebt om het werkcomfort in jullie organisatie te verbeteren.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA