Het commerciële team

Wij staan voor je klaar!

Evanne de Boer
commercieel medewerker

Ik vind het altijd interessant om de vertaalslag te maken van de ideeën die onze accountmanagers bedenken voor onze klanten naar concrete voorstellen. Ik bekijk altijd zorgvuldig wat de beste oplossing is, waarbij ik de gebruikers als uitgangspunt neem. Dat maakt elk project voor mij boeiend.

Miranda Bunte
commercieel-administratief medewerker

Ik zorg ervoor dat alle benodigdheden voor jouw project tijdig en efficiënt worden ingekocht. Hiervoor heb ik onder andere contact met onze leveranciers. Ik garandeer dat jouw project niet alleen soepel verloopt, maar ook uitgevoerd wordt met de beste materialen en apparatuur die beschikbaar zijn.

Ashley de Jager
commercieel medewerker

Yes, ik ga voor de perfecte inrichting van een werkomgeving. Mijn creativiteit, mijn gevoel voor design weet ik uitstekend te combineren met de nodige kennis van onze producten en oplossingen op het gebied van inrichting. Met veel plezier en enthousiasme ga ik ook voor jullie aan de slag!

Rémi Jansen
coördinator binnendienst

Voor veel klanten en leveranciers ben ik geen onbekende. Ik houd mij bezig met de gebruikelijke binnendienst werkzaamheden, een aantal key-accounts, contacten met leveranciers, onze softwarepakketten en ik coördineer de BHV. Al met al ben ik met veel plezier aan het werk.

Vanessa Karso
teammanager

Het is super gaaf om dagelijks bezig te mogen zijn met het vertalen van plannen van opdrachtgevers naar aansprekende voorstellen. Het meest gaaf vind ik wanneer jij als opdrachtgever de uitwerking van jullie plannen voor het eerst ziet. Zo'n uitwerking geeft zo'n mooi beeld van jullie nieuwe toekomstige werkomgeving.

Fem-Elise Kevelam
commercieel medewerker

Heb je een vraag, uitdaging of bestelling, ik sta je graag te woord. Ik probeer altijd en in alles de zonnige kant te zien en positief in het leven te staan. Persoonlijk contact, dát maakt mijn werk het allerleukst. Werkgeluk bestaat écht bij Wuestman!

Heran Mameli-Plugge
accountmanager

Yes! Wat is het toch gaaf om dagelijks bezig te zijn met het creëren van een fijne werkomgeving voor onze klanten. Juist nu, in een tijd dat we zowel thuis als op kantoor werken, is het super belangrijk dat werknemers zich prettig voelen. De werkomgeving is wat dat betreft enorm veranderd. Ik help organisaties graag met deze verandering.

Jacolien Meijer-Hop
commercieel medewerker

Ben je opzoek naar de juiste ergonomische oplossing voor jouw werkplek of bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en deel ik graag mijn kennis met je. Of het nou om een aanpassing in je houding gaat of het inrichten een volledig nieuwe ergonomische werkplek, dat we het samen doen dat maakt het leuk!

Natanja v. Nieuwenhuizen
commercieel-administratief medewerker

Als commercieel-administratief medewerker concentreer ik me op de administratieve aspecten om ervoor te zorgen dat onze plannen effectief worden gerealiseerd. Mijn doel: bijdragen aan het succesvol voltooien van onze projecten.

Arthur Noordermeer
directeur

Of het nu gaat om een spraakmakende inrichting of de levering van slimme audiovisuele oplossingen. Met ons professionele team zetten wij ons met veel enthousiasme in om werkomgevingen toekomstgericht te maken. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies en beloof je dat mijn bezoek je iets waardevols oplevert.

Cor Remmers
salesmanager & salescoach

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring help ik je met veel enthousiasme aan het beste advies. Ik vind het leuk om professionals in hun werk te laten excelleren met onze dienstverlening. Welke oplossingen uit ons portfolio brengen jou en jouw naaste professionals verder? Daar geef ik je graag advies over!

Susanne Rodermond
commercieel medewerker

Vind je techniek spannend? Daar ben je zeker niet alleen in! Teams in je vergaderruimte, een Webinar hosten, of een productvideo opnemen in onze studio? Het kan allemaal! Ik vertaal je wensen graag naar de juiste oplossing. Wil je ook graag weten hoe het werkt? Dan zorg ik voor een training die bij je past!

Nick Spelbos
teammanager

Wat ik het leukste vind, is om esthetiek en functionaliteit bij elkaar te brengen. Dus naast het realiseren van een mooie en comfortabele werkomgeving onze technische oplossingen zó inzetten dat het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk is om mee te werken. Kortom, geen gedoe!

Stéphan van der Spruit
directeur

Samen maken we het verschil! Dat is ons motto. Je merkt dat niet alleen aan mijn enthousiaste en proactieve instelling, maar ook aan de voorstellen die ik met ons team voor je uitbreng. Het zijn voorstellen die écht het verschil maken voor jullie organisatie. Ik daag je uit voor een persoonlijke kennismaking om samen iets spraakmakends te realiseren!

Tim van de Steeg
teammanager

Facta non verba. Een spreuk die mij op het lijf is geschreven! Samen met mijn team van operationele mensen zorgen wij dat we onze klanten maximaal ontzorgen. Of het nu gaat om het uitvoeren van projecten bij nieuwe klanten of het verlenen van service bij bestaande, bij ons ben je in goede handen!

Bertine Tromp
senior accountmanager

Ik kom graag bij je langs om je advies te geven op uiteenlopende vraagstukken. Het doel is te komen tot de meest passende invulling voor jullie werkomgeving, niet alleen qua uitstraling, maar vooral ook in de optimale bruikbaarheid en beleving. De creativiteit om er iedere keer weer iets unieks van te maken, geeft mij energie!

Ruurd Wuestman
directeur

Wuestman levert je Werkgeluk! Van een prachtige kantoorinrichting tot aangename audiovisuele faciliteiten en kantoorbenodigdheden die het werk makkelijker, efficiënter én leuker maken. Ons team staat graag klaar om voor jullie aan de slag te gaan!

Stefan Jacquard
e-commerce medewerker

Mijn energie haal ik uit het bijdragen aan de optimalisatie van de online producten, diensten en projecten van Wuestman! Zo kunnen we ook via de e-commerce de ideale werkomgeving realiseren voor onze klanten.

Natasja Nijenhuis
(online) marketeer

Als online marketeer bij Wuestman werk ik nauw samen met de rest van het commerciële team om onze diensten voor jou zo begrijpelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Het leukste vind ik om mij te verplaatsen in de (potentiële) klant en de beste content te creëren.

Sergio Villamil
accountmanager

Het gaat niet om ons en ook niet om de technologie. Het gaat om jou! Dat is mijn insteek als we samen kijken naar een uitdaging. We denken nét iets verder met je mee en komen met een win-win-win oplossing. Een win voor jou, een win voor ons en een win voor de omgeving. Daar staat Wuestman voor! Hoe kan ik jou inspireren?

Matthijs Rübsamen
junior accountmanager

Een uitdaging? Daar loop ik niet van weg. Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor de werkomgeving binnen jouw organisatie? Ik help je graag verder. Graag kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden. Hoe groter de uitdaging, hoe beter!

Damian van Ommen
marketing & communicatie

Geen uitdaging is mij te groot, want ik ben nieuwsgierig als het gaat om nieuwe ideeën. Door het stellen van de juiste vragen, komen we samen tot de beste oplossingen. Ik ben een bruggenbouwer tussen mens, kennis en de ervaring van Wuestman. Jouw vraagstuk begint bij onze expertises.

Jeroen van 't Hul
commercieel-administratief medewerker

Samen met onze accountmanagers overtref ik graag jouw verwachtingen ten aanzien van onze dienstverlening. Net dat beetje extra service of dat unieke gebaar maakt vaak het verschil in onze aanpak. We ontzorgen je maximaal en doen dat op een persoonlijke wijze. Met name dat aspect maakt mijn werk fantastisch en uitdagend!

Nicole de Wit
interieurontwerpster

Als interieurontwerpster bij Wuestman ben ik er voor je. Als klant maar ook voor jou als individueel persoon. Een ruimte inrichten is meer dan het kiezen van een kleur of een meubelstuk. Ik ga graag dieper in op jullie organisatie en jullie waardes. Wat beweegt jullie en waar staan jullie voor? Dit gevoel vang ik samen in een ontwerp dat precies bij jullie past.