Het commerciële team

Wij staan voor je klaar!

Evanne de Boer
commercieel medewerker

Ik word aangezet als ik de vertaalslag mag maken die onze accountmanagers bedacht hebben voor onze klanten naar concrete voorstellen. Super vind ik dat! Ik kijk altijd wat de beste oplossing is; de gebruikers zijn hierbij het uitgangspunt... dat maakt elk project zo leuk!

Miranda Bunte
commercieel-administratief medewerker

Met veel plezier ben ik actief op onze binnendienst. Ik zorg ervoor dat alles voor jouw project op orde is, zodat jouw project vloeiend uitgerold kan worden. Het serviceniveau van onze organlisatie ligt op een hoog niveau en daar doe ik alles voor!

Ashley de Jager
commercieel medewerker

Yes, ik ga voor de perfecte inrichting van een werkomgeving. Mijn creativiteit, mijn gevoel voor design weet ik uitstekend te combineren met de nodige kennis van onze producten en oplossingen op het gebied van inrichting. Met veel plezier en enthousiasme ga ik ook voor jullie aan de slag!

Rémi Jansen
coördinator binnendienst

Samen met mijn collega's garandeer ik je een resultaat boven jullie verwachting! Van begin tot eind, van ontwerp tot realisatie. Als coördinator binnendienst denk ik graag met jullie organisatie mee en voorzie ik je van een professioneel advies. Daarnaast werk ik je voorstel uit en span ik mij maximaal in om jouw project feilloos uit te rollen.

Vanessa Karso
teammanager

Het is super gaaf om dagelijks bezig te mogen zijn met het vertalen van plannen van opdrachtgevers naar aansprekende voorstellen. Het meest gaaf vind ik wanneer jij als opdrachtgever de uitwerking van jullie plannen voor het eerst ziet. Zo'n uitwerking geeft zo'n mooi beeld van jullie nieuwe toekomstige werkomgeving.

Fem-Elise Kevelam
commercieel medewerker

Als klant heb je regelmatig contact met één van onze commerciële medewerkers en dus ook met mij. Ik vind het persoonlijk contact het leukste van mijn werk. Dát met een hoop enthousiasme en humor! Ook werk ik met plezier voorstellen uit en begeleid ik het orderproces. Dus heb je een vraag, neem gerust contact met mij op.

Heran Mameli-Plugge
commercieel medewerker

Yes! Wat is het toch gaaf om dagelijks bezig te zijn met het creëren van een fijne werkomgeving voor onze klanten. Juist nu, in een tijd dat we zowel thuis als op kantoor werken, is het super belangrijk dat werknemers zich prettig voelen. De werkomgeving is wat dat betreft enorm veranderd. Ik help organisaties graag met deze verandering.

Jacolien Meijer-Hop
commercieel medewerker

Werkgeluk! Ja, van zo'n woord word je toch blij!? Ik vind het super leuk om klanten te helpen. Of dat nu in onze showroom is, persoonlijk of telefonisch; dienstverlenend bezig zijn, daar word ik werkgelukkig van. Waar mag ik jou mee helpen? Laat het mij maar weten, ik sta voor je klaar!

Natanja v. Nieuwenhuizen
commercieel-administratief medewerker

Het uitwerken van voorstellen vind ik ontzettend gaaf. Met name de veelzijdigheid en de creativiteit in projecten geven mij energie. Er komen ontzettend gave projecten langs waar ik mee aan de slag mag gaan. Het is dan ook super gaaf wanneer de realisatie overeenkomt met wat we met de klant bedacht hebben. Heb jij een uniek project voor mij?

Arthur Noordermeer
directeur

Of het nu gaat om een spraakmakende inrichting of de levering van slimme audiovisuele oplossingen. Met ons professionele team zetten wij ons met veel enthousiasme in om werkomgevingen toekomstgericht te maken. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies en beloof je dat mijn bezoek je iets waardevols oplevert.

Cor Remmers
salesmanager & salescoach

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring help ik je met veel enthousiasme aan het beste advies. Ik vind het leuk om professionals in hun werk te laten excelleren met onze dienstverlening. Welke oplossingen uit ons portfolio brengen jou en jouw naaste professionals verder? Daar geef ik je graag advies over!

Susanne Rodermond
commercieel medewerker

Yes! Als commercieel medewerker help ik je graag aan de ultieme klantbeleving. Zo ga ik met veel enthousiasme met jouw vraagstelling aan de slag en presenteer ik je meestal verschillende mogelijkheden. De beste optie realiseer dan voor je. Waar mag ik jou mee van dienst zijn?

Nick Spelbos
teammanager

Enthousiast en professioneel. Daar sta ik voor als het gaat om de verkoop van onze dienstverlening. Het maakt mij blij wanneer ik van klanten hoor dat ze door onze dienstverlening beter zijn gaan presteren. Graag toon ik je persoonlijk onze prachtige concepten, waarmee jij en je collega's dagelijks het verschil kunnen maken!

Stéphan van der Spruit
directeur

Samen maken we het verschil! Dat is ons motto. Je merkt dat niet alleen aan mijn enthousiaste en proactieve instelling, maar ook aan de voorstellen die ik met ons team voor je uitbreng. Het zijn voorstellen die écht het verschil maken voor jullie organisatie. Ik daag je uit voor een persoonlijke kennismaking om samen iets spraakmakends te realiseren!

Tim van de Steeg
teammanager

Aan ons zal het wél liggen! Dat is waar Wuestman voor staat. Als projectleider audiovisueel zorg ik dat jij 100% tevreden bent over de uitvoering en oplevering van jullie nieuwe audiovisuele omgeving. Met veel enthousiasme draag ik de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van jouw project. Je bent bij mij in goede handen!

Bertine Tromp
senior accountmanager

Ik kom graag bij je langs om je advies te geven op uiteenlopende vraagstukken. Het doel is te komen tot de meest passende invulling voor jullie werkomgeving, niet alleen qua uitstraling, maar vooral ook in de optimale bruikbaarheid en beleving. De creativiteit om er iedere keer weer iets unieks van te maken, geeft mij energie!

Ruurd Wuestman
directeur

Wuestman levert je Werkgeluk! Van een prachtige kantoorinrichting tot aangename audiovisuele faciliteiten en kantoorbenodigdheden die het werk makkelijker, efficiënter én leuker maken. Ons team staat graag klaar om voor jullie aan de slag te gaan!

Stefan Jacquard
e-commerce medewerker

Mijn energie haal ik uit het bijdragen aan de optimalisatie van de online producten, diensten en projecten van Wuestman! Zo kunnen we ook via de e-commerce de ideale werkomgeving realiseren voor onze klanten.

Natasja Nijenhuis
(online) marketeer

Als online marketeer bij Wuestman werk ik nauw samen met de rest van het commerciële team om onze diensten voor jou zo begrijpelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Het leukste vind ik om mij te verplaatsen in de (potentiële) klant en de beste content te creëren.

Sergio Villamil
accountmanager

Het gaat niet om ons en ook niet om de technologie. Het gaat om jou! Dat is mijn insteek als we samen kijken naar een uitdaging. We denken nét iets verder met je mee en komen met een win-win-win oplossing. Een win voor jou, een win voor ons en een win voor de omgeving. Daar staat Wuestman voor! Hoe kan ik jou inspireren?

Matthijs Rübsamen
commercieel binnendienst

Een uitdaging? Daar loop ik niet van weg. Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor de werkomgeving binnen jouw organisatie? Ik help je graag verder. Graag kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden. Hoe groter de uitdaging, hoe beter!

Damian van Ommen
marketing & communicatie

Geen uitdaging is mij te groot, want ik ben nieuwsgierig als het gaat om nieuwe ideeën. Door het stellen van de juiste vragen, komen we samen tot de beste oplossingen. Ik ben een bruggenbouwer tussen mens, kennis en de ervaring van Wuestman. Jouw vraagstuk begint bij onze expertises.

Jeroen van 't Hul
commercieel-administratief medewerker

Samen met onze accountmanagers overtref ik graag jouw verwachtingen ten aanzien van onze dienstverlening. Net dat beetje extra service of dat unieke gebaar maakt vaak het verschil in onze aanpak. We ontzorgen je maximaal en doen dat op een persoonlijke wijze. Met name dat aspect maakt mijn werk fantastisch en uitdagend!