Home

Het commerciële team

Bertine Tromp
accountmanager

Ik kom graag bij je langs om je advies te geven op uiteenlopende vraagstukken. Het doel is te komen tot de meest passende invulling voor jullie werkomgeving, niet alleen qua uitstraling, maar vooral ook in de optimale bruikbaarheid en beleving. De creativiteit om er iedere keer weer iets unieks van te maken, geeft mij energie!

Gerda van den Brink
commercieel medewerker

Of je nu contact wilt voor een persoonlijk advies, een voorstel wilt hebben of vragen heeft over een project, met veel genoegen ben ik je van dienst. Je kunt er zeker van zijn dat ik je naar tevredenheid help. Ik ga altijd voor het beste resultaat dat bij jullie vraagstelling past. Mag ik ook voor jou mijn talenten inzetten?

Stefan Jacquard
coördinator binnendienst

Samen met onze accountmanagers overtref ik graag jouw verwachtingen ten aanzien van onze dienstverlening. Net dat beetje extra service of dat unieke gebaar maakt vaak het verschil in onze aanpak. We ontzorgen je maximaal en doen dat op een persoonlijke wijze. Met name dat aspect maakt mijn werk fantastisch en uitdagend! 

Rémi Jansen
coördinator binnendienst

Samen met mijn collega's garandeer ik je een resultaat boven jullie verwachting! Van begin tot eind, van ontwerp tot realisatie. Als coördinator binnendienst denk ik graag met jullie organisatie mee en voorzie ik je van een professioneel advies. Daarnaast werk ik je voorstel uit en span ik mij maximaal in om jouw project feilloos uit te rollen.

Vanessa Karso
coördinator binnendienst

Het is super gaaf om dagelijks bezig te mogen zijn met het vertalen van plannen van opdrachtgevers naar aansprekende voorstellen. Het meest gaaf vind ik wanneer jij als opdrachtgever de uitwerking van jullie plannen voor het eerst ziet. Zo'n uitwerking geeft zo'n mooi beeld van jullie nieuwe toekomstige werkomgeving.

Fem-Elise Kevelam
commercieel medewerker

Als klant heb je regelmatig contact met één van onze commerciële medewerkers en dus ook met mij. Ik vind het persoonlijk contact het leukste van mijn werk. Dát met een hoop enthousiasme en humor! Ook werk ik met plezier voorstellen uit en begeleid ik het orderproces. Dus heb je een vraag, neem gerust contact met mij op.

Joost de Kruijf
accountmanager

Passie voor ontzorgen en faciliteren drijven mij om iedere dag vol energie aan het werk te zijn. Het realiseren van een werkomgeving waarin jij en je collega's kunnen uitblinken is wat ik met jouw wil bereiken. Daarom kom ik graag met je in gesprek om te kijken hoe wij dit kunnen realiseren.
Zullen we starten met een kop koffie?

Marjan Luiting
commercieel medewerker

In onze showroom geef ik je graag een persoonlijk advies! Met veel plezier laat ik je kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ik laat je graag zelf onze innovaties ervaren. Zien, beleven, ondergaan, voelen en zelfs proeven! Mag ik je binnenkort ontmoeten in onze showroom? Je bent van harte welkom!

Natanja v. Nieuwenhuizen
commercieel medewerker

Het uitwerken van voorstellen vind ik ontzettend gaaf. Met name de veelzijdigheid en de creativiteit in projecten geven mij energie. Er komen ontzettend gave projecten langs waar ik mee aan de slag mag gaan. Het is dan ook super gaaf wanneer de realisatie overeenkomt met wat we met de klant bedacht hebben. Heb jij een uniek project voor mij?

Arthur Noordermeer
directeur

Of het nu gaat om een spraakmakende inrichting of de levering van slimme audiovisuele oplossingen. Met ons professionele team zetten wij ons met veel enthousiasme in om werkomgevingen toekomstgericht te maken. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies en beloof je dat mijn bezoek je iets waardevols oplevert.

Cor Remmers
salesmanager

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring help ik je met veel enthousiasme aan het beste advies. Ik vindt het leuk om professionals in hun werk te laten excelleren met onze dienstverlening. Welke oplossingen uit ons portfolio brengen jou en jouw naaste professionals verder? Daar geef ik je graag advies over!

Nick Spelbos
accountmanager

Enthousiast en professioneel. Daar sta ik voor als het gaat om de verkoop van onze dienstverlening. Het maakt mij blij wanneer ik van klanten hoor dat ze door onze dienstverlening beter zijn gaan presteren. Graag toon ik je persoonlijk onze prachtige concepten, waarmee jij en je collega's dagelijks het verschil kunnen maken!

Stéphan van der Spruit
directeur

Samen maken we het verschil! Dat is ons motto. Je merkt dat niet alleen aan mijn enthousiaste en proactieve instelling, maar ook aan de voorstellen die ik met ons team voor je uitbreng. Het zijn voorstellen die écht het verschil maken voor jullie organisatie. Ik daag je uit voor een persoonlijke kennismaking om samen iets spraakmakends te realiseren!

Tim van de Steeg
projectleider

Aan ons zal het wél liggen! Dat is waar Wuestman voor staat. Als projectleider audiovisueel zorg ik dat jij 100% tevreden bent over de uitvoering en oplevering van jullie nieuwe audiovisuele omgeving. Met veel enthousiasme draag ik de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van jouw project. Je bent bij mij in goede handen!

Jan Verboom
salesmanager

Jullie werkomgeving is altijd in beweging. De markt verandert door nieuwe generaties en technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om een organisatie die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en hier op in weet te spelen. Wuestman is zo'n organisatie en daarom daag ik je uit contact met mij op te nemen!

Paul de Weerd
accountmanager

De wensen van jou en je collega's naar de concrete praktijk vertalen, vind ik te gek! De dagelijkse vertaalslag van ideeën, plannen en doelstellingen naar een aansprekende invulling is mij op het lijf geschreven. Wanneer je een idee bij mij neerlegt, ga ik met veel toewijding aan de slag voor een unieke uitwerking. 

Iris Wierda
interieurarchitect

Ben je op zoek naar een spraakmakend interieur ontwerp? Dan ga ik graag voor je aan de slag! Ik zorg voor verrassende ontwerpen die toekomstgericht zijn en passen bij de identiteit van jullie organisatie. Mijn ontwerpen zijn functioneel, verrassend en spraakmakend. Ik verras jullie graag met een uniek en spraakmakend ontwerp!

Ruurd Wuestman
directeur

Wuestman levert je Werkgeluk! Van een prachtige kantoorinrichting tot aangename audiovisuele faciliteiten en van een goed werkende multifunctional tot kantoorbenodigdheden die het werk makkelijker, efficiënter én leuker maken. Ons team staat graag klaar om voor jullie aan de slag te gaan!

Linda Vlijm
commercieel medewerker

Kom je onze locatie bezoeken, dan kom ik je vast tegen. Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk advies, het uitwerken van een voorstel of het maken van een afspraak met één van onze gespecialiseerde professionals. Jouw vraagstelling zal ik voorzien van de best mogelijke invulling.