Audiovisueel - Ontspannen

Audiovisueel voor uw ontspanningsruimte

Audiovisueel voor loungeruimten en bedrijfsrestaurants

Breng audiovisueel aan in uw ontspanningsruimte! Voor de nodige ontspanning gaan uw klanten, bezoekers en andere relaties naar uw loungeruimte, koffieruimte, kantine of uw bedrijfsrestaurant. Zorg dat uw ontspanningsruimte voorzien is van audiovisueel dat zorgt dat personeel en zakelijke relaties op een ontspannen en effectieve wijze geïnformeerd worden. Publiceer bijvoorbeeld uw bedrijfsnieuws, het algemene nieuws, uw dagmenu of uw social media berichten op informatiedisplays. Op deze wijze blijven uw medewerkers, klanten en andere bezoekers optimaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van uw onderneming. Audiovisuele middelen in uw ontspanningsruimte levert u gegarandeerd een betere communicatie op richting uw medewerkers en zakelijke relaties. Wuestman audiovisueel helpt u hier graag bij!

Met audiovisuele apparatuur in uw ontspanningsruimte kunt u personeel en zakelijke relaties op een aantrekkelijke en effectieve wijze informeren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ontspanningsruimte voorzien van professionele informatiedisplays. Op deze professionele schermen plaatst u in een handomdraai informatie die wilt delen, waar en wanneer u dat wilt. Via bijvoorbeeld een narrowcastingsysteem plaatst u centraal en binnen enkele minuten informatie op al uw informatiedisplays in uw ontspanningsruimte. Op deze wijze kunt u snel, makkelijk en effectief een (interne) boodschap delen. Wuestman Audiovisueel is audiovisuele specialist voor het verspreiden van informatie via digitale displays binnen organisaties. Dit kunnen verrijdbare systemen zijn, maar ook volledig geïntegreerde systemen zijn. Systemen die bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden in uw kantoorinterieur, kantoorwanden of plafond. Met onze audiovisuele professionals bent u verzekerd van een audiovisuele oplossing die volledig aansluit op de wensen en behoefte van de communicatie binnen uw organisatie.

Als audiovisuele specialist gaan wij graag voor u aan de slag met het aanbrengen van audiovisueel in uw ontspanningsruimte. Wanneer u op zoek bent naar een professionele audiovisuele oplossing voor in uw bedrijfskantine, bedrijfsrestaurant of uw loungeruimte, geven wij u graag een persoonlijk advies. Met onze uitgebreide kennis en ervaring maken onze audiovisuele specialisten de beste audiovisuele ontwerpen. U bent verzekerd van een vakkundige installatie en een after sales van het hoogste service niveau. 

Wilt u uw ontspanningsruimte ook voorzien van nieuw kantoormeubilair? Dan kunnen wij u, samen met onze divisie Projectinrichting helemaal voorzien! Als professionele kantoorinrichter verzorgt onze divisie namelijk dagelijks nieuwe kantoorinrichtingen voor organisaties door heel Nederland. Eigen interieurarchitecten maken de meest spraakmakende ontwerpen voor kantoorinrichting, waarbij veel kennis en kunde komt kijken. Nieuwe werkvormen zijn vaak voorzien het nieuwste kantoormeubilair, waarbij audiovisueel vaak een vanzelfsprekendheid is. We vormen met onze eigen projectinrichter dan ook een ijzersterk team als het gaan om complete inrichtingen. 

Ook voor uw organisatie maken wij graag het verschil! Vraag een deskundig advies of een vrijblijvende offerte aan voor uw organisatie. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0341-462086 of door een e-mail te sturen naar audiovisueel@wuestman.nl

 

Anderen bezochten ook: