Diensten

Training, service & financiëring

Audiovisueel Diensten

Financiering

Een ruime keuze uit diverse financieringsmogelijkheden

Voor de financiering van onze audiovisuele apparatuur bieden wij jullie organisatie een aantal aantrekkelijke financieringsoplossingen aan. Omdat sommige investeringen nodig zijn, maar niet altijd binnen budget vallen of omdat gelden elders in geïnvesteerd dienen te worden, geven wij je toegang tot verschillende en flexibele financieringsmogelijkheden.

Financiering

Om de performance van jullie organisatie te verbeteren, is het soms nodig om investeringen op het gebied van audiovisueel te doen. Wij helpen je graag bij het selecteren van de apparatuur welke het beste bij jou past. We denken met je mee en kijken goed naar jouw wensen. Na levering ook service ontvangen? Ook dan staan we voor je klaar.

Financiering

De wereldwijde trend van bezit naar gebruik is al lang waarneembaar en speelt nu ook een rol binnen audiovisueel. Met AV as a Service neem je niet alleen hardware af. Ook kosten zoals onderhoud, installatie, updates en reparaties behoren allemaal tot het pakket. Voor een maandelijks bedrag word je volledig ontzorgd en hoef je nergens meer naar om te kijken.

Dit betekent AV as a Service voor jou:

  • Direct toegang tot de nieuwste technologieën
  • Zonder investering toch gebruikmaken van de nieuwste technieken
  • Jaarlijks de uitgaven inzichtelijk
  • All-risk dekking

Wil je meer informatie over deze dienst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Financiering

Een leaseconcept waarbij jaarlijks inzichtelijk is wat jouw uitgaven zijn zonder een grote investering te hoeven doen. Er is geen sprake van een eenmalige kostenpost, maar een gespreide betaling. Een mooi voordeel van ons financial leaseconcept is dat aan het einde van het contract de passende apparatuur op jouw balans komt te staan. Kortom, wil je na de looptijd nog een aantal jaar kosteloos genieten van de apparatuur? Dat kan!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van financial lease? Maak dan een persoonlijke afspraak.

Zoek je naar een tijdelijke audiovisuele oplossing, maar wil je geen grote investeringen doen of een contract aangaan? Dan is Pay per Use iets voor jou! Met Pay per Use betaal je enkel op basis van gebruik, voor zolang jij en je collega’s het nodig hebben. Wij bieden standaardoplossingen met een onderscheid tussen een kleine of grote vergaderzaal en een vaste of mobiele installatie. Ook voor tijdelijk gebruik geven wij jouw organisatie toegang tot de meest geschikte oplossing.
Dit betekent Pay per Use voor jou:
• Geen grote investering voor iets wat tijdelijk is
• Betaal enkel op basis van gebruik
• Geen langdurig contract aangaan
• Keuze uit standaardoplossingen met passende mogelijkheden

Ben je benieuwd naar Pay per Use of wil je er meer over weten? We denken graag met je mee onder het genot van een kopje koffie.