Diensten

Training, service & financiëring

Audiovisueel Diensten

Gebruik

Optimaal benutten van de meest passende apparatuur

Voor het gebruik van onze audiovisuele faciliteiten bieden wij jullie organisatie een aantal aantrekkelijke diensten aan. Werk je toe naar een aanbesteding of ga je een professionele audiovisuele installatie tegemoet? Wij bieden onafhankelijk technisch AV-advies. Daarnaast installeren we de gewenste apparatuur op het moment dat het jou uitkomt. Om de apparatuur optimaal te benutten geven wij je ook toegang tot trainingen of creëren wij content in jouw huisstijl. De keuze is reuze!

Gebruik

Met Consultancy geven we je inzage in de wijze waarop jullie een werkomgeving het beste kunnen inrichten qua audiovisuele faciliteiten. Er zijn uiteenlopende audiovisuele oplossingen te bedenken, maar wat is nu de ultieme combinatie voor jullie organisatie? Als het gaat om een professionele audiovisuele installatie of een aanbesteding, dan helpen wij je met Consultancy verder op weg. Vanwege de jarenlange ervaring op het gebied van audiovisueel hebben onze audiovisuele specialisten veel kennis en kunde opgebouwd. In ons AV-advies houden we rekening met economische, maatschappelijke en financiële aspecten en onderscheiden we ons door het werkgeluk van jullie medewerkers centraal te stellen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee bundels: één gericht op professionele audiovisuele installaties en één gericht op aanbestedingen. Naast de bundels zijn er nog een aantal optionele toevoegingen mogelijk zoals projectbegeleiding of referentiebezoeken. Je kunt op basis jouw wensen de geschikte bundel kiezen en extra’s toevoegen om zo een passend advies te ontvangen.

Dit betekent Consultancy voor jou:

  • Een gewenst, onafhankelijk en professioneel advies
  • Geen risico tot hoge kosten achteraf
  • Keuze uit verschillende bundels met extra mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van Consultancy? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Gebruik

Naast het bedenken en in kaart brengen van de gewenste oplossing voorzien wij ook in de installatie van de voorzieningen. Wij werken met eigen techneuten die elk getraind zijn en hun specialisme bij zich dragen. Op een veilige en adequate manier realiseren wij jouw oplossingen, uiteraard met inachtneming van jullie dagelijkse werkzaamheden. Vanwege de jarenlange ervaring op het gebied van installatie zijn wij in staat de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van audiovisueel.

Of het nu gaat om een eenvoudige of een meer complexe oplossing, we kijken samen naar wat het beste bij jouw wensen past en zijn pas tevreden wanneer jij en je collega’s dat ook zijn.

Gebruik

Jij en je collega's ervaren meer werkgeluk, wanneer je audiovisuele apparatuur op een prettige en doeltreffende wijze weet te gebruiken in het dagelijks werk. Het is daarom belangrijk dat je de mogelijkheden van audiovisuele apparatuur goed weet te benutten. Bij de samenstelling van onze audiovisuele inrichtingen besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van apparatuur. Om jou en je collega's maximaal te kunnen laten profiteren van de geboden mogelijkheden, bieden wij daarnaast persoonlijke trainingen aan, met een onderscheid tussen een basic training voor de gebruikers en een advanced training voor de beheerders. De trainingen die we aanbieden zijn:

  • Interactieve schermen
  • Narrowcasting
  • Videoconferencing platformen

Zit er een passende training tussen of heb je andere vragen? We helpen je graag verder.

Gebruik

Wil je graag content in jouw huisstijl creëren, maar weet je niet goed hoe het moet of heb je er simpelweg geen tijd voor? Wij nemen deze werkzaamheden voor jou uit handen! We snappen dat het voor jouw organisatie belangrijk is om via narrowcasting schermen jouw boodschap helder over te brengen.

Door het creëren van de juiste content kan je snel en doeltreffend je boodschap overbrengen bij de juiste doelgroep. Op deze manier zal de klant of bezoeker jullie zeker niet vergeten. Content design is eenmalig, maar ook periodiek bij ons mogelijk en volledig in jullie huisstijl te maken. Zo weten jij en je collega’s zeker dat je voor een langere periode bent verzekerd van de juiste, passende content.
Wil je graag meer weten over Content design en wat er mogelijk is voor jouw organisatie? We denken graag met je mee onder het genot van een kopje koffie.