Audiovisueel - Onderwijs
Audiovisueel digibord

Audiovisueel voor onderwijs professionals

Audiovisueel onderwijs

Door gebruik te maken van audiovisueel in het onderwijs, worden lessen leuker, makkelijker en boeiender, voor zowel docenten, trainers als studenten en leerlingen. Audiovisueel in het onderwijs zorgt voor extra betrokkenheid van studenten door gebruik te maken van afbeeldingen, video's, geluidsopnames en interactieve lesprogramma's. Onze audiovisuele specialisten weten als geen ander wat uw onderwijsinstelling nodig heeft om interactief lesgeven succesvol te laten zijn. Vanwege een uitgebreide kennis en ervaring selecteren onze audiovisuele specialisten de beste interactieve displays, digiborden, smartboarden, video- en geluidssystemen voor het onderwijs. Wij zorgen dat onderwijs professionals plezierig kunnen werken met audiovisuele apparatuur en interactief lesgeven dagelijks een feest is.

Graag maken wij het verschil met audiovisueel binnen het onderwijs. We doen dit door de beste audiovisuele middelen te leveren, een feilloze implementatie te verzorgen en een uitstekende after sales aan te bieden. Wij garanderen onze klanten succesvolle projecten. Dit onderschrijven wij graag met onze tevreden klanten. Audiovisueel voor het onderwijs, daar blinken wij graag in uit, óók voor uw onderwijsinstelling!

Naast Wuestman Audiovisueel heeft Wuestman eveneens de divisie Projectinrichting voor de levering van hedendaags kantoorinterieur. Als profesionele projectinrichter verzorgt deze divisie complete kantoorinrichtingen, óók voor het onderwijs. Van onderwijsmeubilair tot en met audiovisueel onderwijs. Eigen interieurarchitecten maken de meest spraakmakende ontwerpen op het gebied van kantoorinrichting, waarbij veelal audiovisueel een onderdeel van is. Ook voor uw onderwijsinstelling gaan wij graag aan de slag. Wilt u meer weten? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. 

Wuestman Audiovisueel is dé audiovisuele specialist voor het onderwijs. Als totaalleverancier dragen wij zorg voor onder andere uw digiborden / SMARTboarden en LCD/LED displays met touch functionaliteit. Naast een groot assortiment aan digiborden en LCD/LED displays levert Wuestman Audiovisueel bovendien ook de bijbehorende software en worden gebruikerstrainingen gegeven.

Naast audiovisuele oplossingen voor leslokalen, biedt Wuestman Audiovisueel ook specifieke audiovisuele apparatuur voor collegezalen, aula's en openbare ruimten. Denk daarbij aan audiosystemen, informatiedisplays en stemsystemen.

U kunt bij ons terecht voor audiovisueel onderwijs voor o.a.:

Wilt u uw onderwijs ook verbeteren met behulp van audiovisueel? Wilt u uw professionals gebruik laten maken van de beste audiovisuele onderwijsfaciliteiten die er verkrijgbaar zijn? Neem dan contact op met één van onze audiovisuele specialisten. Dat kan via telefoonnummer 0341-462086 of door een e-mail te sturen naar audiovisueel@wuestman.nl.

 

Anderen bekeken ook: