• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Dolphin Metal Separathion B.V.

Audiovisuele oplossing geïntegreerd met kantoorinrichting

Dolphin Metal Separation B.V.
Met het scheiden en verwerken van metalen uit AVI bodemassen en de shredders van auto's, bouw- en sloopafval naar nieuwe grondstoffen voor de auto-industrie en wegenbouw, is Dolphin Metal Separation B.V. een toekomstgerichte en unieke onderneming in Nederland. De onderneming levert met haar kernactiviteit een belangrijke bijdrage aan de ontlasting van het milieu en de verbetering van onze leefomgeving.

Door de innovatieve en toekomstgerichte bedrijfsstrategie heeft Dolphin Metal Separation B.V. zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle internationale speler. Vanwege de groei is de organisatie recent verhuisd naar een nieuwbouw locatie in Harderwijk, welke ingericht is door Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel.
Dolphin Metal Separation B.V. helemaal klaar voor de toekomst.
De ontvangsthal, de kantoren, de ontmoetingsruimten, de boardroom, het bedrijfsrestaurant en de algemene ruimten van het nieuwbouwpand zijn ingericht door Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel. Allereerst is er een interieurontwerp gemaakt voor alle inrichtingselementen. Van vloerbedekking, wandbekleding, raamdecoratie tot en met het kantoormeubilair en audiovisuele oplossingen; Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel heeft het geheel, naar alle tevredenheid van de directie van Dolphin, mogen verzorgen.

Wuestman Audiovisueel
Qua audiovisuele techniek is er o.a. een 70 inch interactieve SMART LED display in een wandkast van de boardroom gemonteerd, welke gebruikt kan worden in vele verschillende werksituaties, zoals vergaderingen, brainstormsessies en het houden van presentaties. Via het geïntegreerde AMX bedieningspaneel in de zijwanden van de wandkast wordt de input voor het scherm eenvoudig gekozen en kan direct gestart worden met het overleg of de presentatie.
In de aanwezige boardroomtafel zijn bovendien de aansluitpunten gemaakt middels een EVO-line U-dock. De kabels voor het aansluiten van een notebook of tablet zijn hiermee prachtig verzonken in de tafel. Het laten verschijnen van beeld op het 70 inch interactieve SMART LED display verloopt hiermee zeer eenvoudig en probleemloos. Het bedienen van de aangesloten pc verloopt eveneens zeer gemakkelijk, namelijk via het meegeleverde Gyration Radio Frequente toetsenbord met gyroscopische muis.

Wuestman Projectinrichting
Voor de inrichting is gekozen voor een open sfeer met herkenbare en verrassende elementen. De entree is voorzien van een maatwerk balie voor ontvangst, receptie en administratie werkzaamheden. Deze ruimte is compleet ingericht met meubilair, werkplekken en voorzien van sfeerverlichting en aansprekende aankleding. Het bedrijfsrestaurant is ingericht met kleurrijk meubilair, verrassende elementen en herkenbare, terugkerende verlichting. Zowel het bedrijfsrestaurant als de kantoorruimten zijn bovendien voorzien van sfeervolle wallprints, waarmee de ruimten een unieke beleving hebben gekregen. In de kantoorruimten zijn open werkplekken gecreëerd, met akoestische elementen, waar het prettig werken is voor de medewerkers van Dolphin. In de boardroom is een prachtige vergadertafel geplaatst, welke is gecombineerd met hoogstaande audiovisuele technieken. Door de audiovisuele technieken is er een samenspel ontstaan tussen de vergadertafel en het presentatiescherm in de wandkast. Door de integratie van de inrichting met de audiovisuele technieken is de boardroom uitermate geschikt voor de beoogde activiteiten van deze ruimte. Met de nieuwe inrichting is het zeer plezierig werken, voor medewerkers en andere relaties van Dolphin.

Kortom: Dolphin Metal Separation B.V. helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie over dit project of uw interieurontwerp / audiovisuele oplossingen ook door Wuestman laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.