• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Dolphin Metal Separation B.V.

Audiovisuele oplossing geïntegreerd met kantoorinrichting

Dolphin Metal Separation B.V.
Met het scheiden en verwerken van metalen uit AVI bodemassen en de shredders van auto's, bouw- en sloopafval naar nieuwe grondstoffen voor de auto-industrie en wegenbouw, is Dolphin Metal Separation B.V. een toekomstgerichte en unieke onderneming in Nederland. De onderneming levert met haar kernactiviteit een belangrijke bijdrage aan de ontlasting van het milieu en de verbetering van onze leefomgeving. Door de innovatieve en toekomstgerichte bedrijfsstrategie heeft Dolphin Metal Separation B.V. zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle internationale speler. 

Wuestman Audiovisueel
Qua audiovisuele techniek is er o.a. een 70 inch interactieve SMART LED display in een wandkast van de boardroom gemonteerd, welke gebruikt kan worden in vele verschillende werksituaties, zoals vergaderingen, brainstormsessies en het houden van presentaties. Via het geïntegreerde AMX bedieningspaneel in de zijwanden van de wandkast wordt de input voor het scherm eenvoudig gekozen en kan direct gestart worden met het overleg of de presentatie.

Daarnaast zijn de huddle rooms voorzien van monitoren die eenvoudig gebruikt kunnen worden voor het delen van een presentatie of als tweede scherm.

Meer informatie over dit project of uw audiovisuele oplossingen ook door Wuestman laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.