• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Gemeente Nijkerk

Innovatieve presentatie-oplossingen, geleverd door Wuestman Audiovisueel

In Gemeente Nijkerk is locatie 'De Flier' voorzien van een innovatieve presentatie-oplossing, geleverd door Wuestman Audiovisueel. Wijklocatie De Flier is een uitvalsbasis voor medewerkers van Wijkbeheer die Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken schoonhouden. Tegelijkertijd wordt De Flier ingezet als externe vergaderlocatie voor de Gemeente Nijkerk.

Wuestman Audiovisueel heeft een prachtige presentatie-oplossing gerealiseerd, waardoor presenteren efficiënter en doelmatiger is geworden. De beeld- en geluidsappratuur is bovendien ingebouwd in aanwezige meubilair. Integratie van de lichtsterke projector in een elektrische spiegelkit en het projectiescherm in het systeemplafond zorgen ervoor dat de voorziening onzichtbaar aanwezig is wanneer deze niet in gebruik is.

Meer informatie over dit project of uw audiovisuele oplossingen ook door Wuestman Audiovisueel laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.