• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Organisatie in Lelystad

Totaaloplossing met audiovisueel & projectinrichting

Voor een organisatie in Lelystad hebben we de kantooromgeving voorzien van audiovisuele oplossingen en projectinrichting.

Dit bedrijf heeft gekozen voor Wuestman door de jarenlange opgebouwde relatie, de focus op het werkgeluk en de integratie van de audiovisuele middelen binnen de werkomgeving.

In een van de ruimtes is een Microsoft Teams Front Row opstelling gecreëerd. Deze ruimte is voorzien van een breed scherm van Jupiter, wat zorgt voor een inclusieve ervaring waarbij iedereen zich betrokken voelt. Verder is er een videovergadersysteem geïnstalleerd samen met geluidsapparatuur.

Op de tafel bevindt zich nog een touch paneel van Yealink met Microsoft Teams. Via dit paneel is het mogelijk om mee te doen aan een vergadering, zonder het koppelen van een laptop.

Om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen optimaal met elkaar kunnen vergaderen, is er gekozen voor een halfovaal tafeldesign, waarbij de fysiek-aanwezigen recht tegenover het scherm zitten.

Een ruimte zoals deze creëert een ultieme setup die voor een naadloze integratie van fysieke en virtuele aanwezigheid zorgt.

We hebben diverse ruimtes voorzien van audiovisuele apparatuur die draadloos presenteren en videovergaderen mogelijk maakt.

Het gaat hierbij om:

  • 2 vergaderruimtes
  • 2 grote opleidingsruimtes
  • 1 grote bestuurskamer

Daarnaast hebben we nog een projectruimte voorzien van apparatuur voor presenteren.

De lounge van dit pand is voorzien van narrowcasting en geluidsapparatuur voor achtergrondmuziek en presentaties.

Buiten de vergaderruimtes hebben we zaalreserveringssystemen van Humly geïnstalleerd. Deze apparatuur biedt de mogelijkheid om via Outlook een vergaderruimte te reserveren, maar ook ter plekke als hij vrij is. Daarnaast toont de kleur van het licht rond het schermpje of de ruimte bezet is of niet.

Alle werkplekken zijn voorzien van werkplekreserveringsystemen van Humly. Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van flexibele werkplekken.

Dit kantoorpand is voorzien van apparatuur van diverse merken, waaronder:

  • Jupiter
  • Yealink
  • Humly
  • Sony
  • Extron

Wil je zelf ook een ruimte of geheel pand voorzien van audiovisuele oplossingen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Neem contact op