Efficiënte vergaderruimtes realiseren?
Vraag een QuickScan aan
Extron bedieningspanelen

Beheer je vergaderruimtes eenvoudig met bedieningspanelen van Extron

Tegenwoordig, in een tijd van hybride werken, draait alles om het online delen en presenteren van content. Vergaderruimtes zijn elke dag bezet en vragen om een goede connectie met werknemers en klanten die zich op afstand bevinden. Je wilt dan niet in de problemen komen met het delen van je content en het aansluiten van verschillende devices. Bedieningspanelen van Extron helpen je daarbij en maken connectie eenvoudig. 

Vraag een QuickScan aan
Extron bedieningspanelen

Wanneer vergaderruimtes in jouw organisatie veel gebruikt worden wil je niet dat apparatuur lastig te bedienen is. Werknemers moeten makkelijk content kunnen delen en verbinding maken met de apparatuur, om snel en efficiënt te kunnen werken. Daarom zoek je naar oplossing, maar loop je tegelijkertijd tegen verschillende vragen aan. 

  • Hoe kunnen mijn werknemers gemakkelijk verbinding maken in mijn vergaderruimtes?
  • Op welke manier kunnen werknemers makkelijk content delen?
  • Hoe creëer ik uniformiteit in de bediening van audiovisuele apparatuur?
  • Hoe zorg ik dat apparatuur eenvoudig en centraal te bedienen is?
  • Hoe creëer ik een naadloze roommanagement systeem?
Extron bedieningspanelen

''Met de bedieningspanelen van Extron zijn onze vergaderruimtes voor iedereen functioneel toegankelijk geworden''  

  • Centrale bediening voor al het apparatuur
  • Makkelijk en snel aan te sluiten 
  • Eenvoudig devices connecten
  • Geen overbodige kabels meer
  • Handige plug-and-play methode
Extron bedieningspanelen

''Een vergaderruimte met gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen is werkgeluk verhogend''

Nick Spelbos, senior accountmanager

Als professionele organisatie wil je je werknemers de beste faciliteiten bieden met een zo min mogelijke inspanning. Met bedieningspanelen van Extron is effectief en efficiënt werken geen probleem meer. Deze bedeiningspanelen zorgen voor een eenvoudige bediening van alle faciliteiten binnen een werkomgeving. 

Laat je werknemers meer gemak ervaren door eenvoudig hun werkzaamheden te laten doen. Bedieningspanelen van Extron zorgen voor het snel aansluiten van apparaten zodat iedereen in de ruimte makkelijk content kan delen en kan presenteren. De plug-and-play methode zorgt ervoor dat devices snel aan te sluiten zijn, waardoor er geen tijd verloren gaat ten kostte van belangrijkere activiteiten. 

Het gebruik en de installatie van bedieningspanelen binnen je organisatie is eenvoudig te realiseren. Door het gebruik van gebruiksvriendelijke software en de nieuwste audiovisuele apparatuur krijgt ook jouw organisatie een boost op het gebied van connectie. Wuestman helpt je hier als audiovisueel specialist graag verder mee om het werkgeluk binnen je organisatie te verhogen! Met een Quickscan laten we je zien hoe jouw werkomgeving een upgrade kan krijgen.

Vraag een QuickScan aan

Als audiovisueel specialist biedt Wuestman audiovisuele oplossingen van professioneel niveau. Vanuit deze kennis en expertise gaan wij graag voor je aan de slag. Met bedieningspanelen van Extron verhoog je de efficiëntie en effectifiteit van jou en je werknemers. Als professionele organisatie wil je namelijk optimaal presteren. Wuestman helpt je daarbij. Neem gerust contact met ons op via 0341-462086 of vraag een QuickScan aan en ontvang persoonlijk advies over de mogelijkheden en realisatie binnen jullie eigen werkomgeving.   

Upgrade jullie vergaderruimtes en zorg voor een perfecte connectiviteit met de buitenwereld. Ga voor eenvoudig content delen en verhoog de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers. 

Vraag de gratis QuickScan aan en ontdek de mogelijkheden!

''En professionele organisatie vraagt om moderne audiovisuele middelen. Bedieningspanelen van Extron verhogen het werkgeluk van de professional''

 

Nick Spelbos, senior accountmanager

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen