Narrowcasting smal

Onze Narrowcasting Software

Ideale en doeltreffende Narrowcasting Software

Als Narrowcasting communicatie specialist hebben we voor jou de meest ideale en doeltreffende Narrowcasting software in huis. Met onze Narrowcasting Software ben je in staat om in een handomdraai de meest mooie presentaties te maken voor op één of meerdere schermen en voor binnen of buiten jullie organisatie. Of je nu al een voorzien bent van Narrowcasting schermen, een Narrowcasting player en alleen Narrowcasting Software zoekt of dat je een complete oplossing zoekt, als Narrowcasting specialist van de Midden Nederland helpen we je graag aan de juiste invulling.

Gebruiksvriendelijk 
Met onze Narrowcasting Software kun je gemakkelijk presentaties maken en binnen enkele minuten op jullie schermen zichtbaar maken. Middels 'drag and drop' functionaliteit zet je jouw communicatie snel en eenvoudig online. Je kunt teksten, afbeeldingen, video's, newsfeeds etc. stuk voor stuk eenvoudig toevoegen. Ook biedt onze Narrowcasting Software een scala aan standaard templates, zodat je nog makkelijker prachtige presentaties kunt maken. De software bevat een reeks aan standaard koppelmethoden. Zo kun je moeiteloos dynamische content op je schermen tonen van bijvoorbeeld externe websites via RSS, jullie sociale media kanalen of informatie vanuit een bestand. Voordat je een presentatie online zet, kun je eerst nog een preview bekijken, zodat je zeker bent dat je communicatie er super uitziet! Met onze Narrowcasting Software heb je een zeer eenvoudige tool in handen waarmee je een gerichte en dynamische communicatie kunt realiseren op jullie eigen schermen. 

Device onafhankelijk
Of je nu met een computer, notebook, tablet of smartphone werkt, onze Narrowcasting Software werkt op elke device. Het maakt niet uit welke device je gebruikt, je kunt ze onafhankelijk van elkaar gebruiken. Onze Narrowcasting Software is namelijk web-based ontwikkeld, je kunt ermee werken vanaf iedere werkplek, waar en wanneer je wilt. De presentatie wordt niet op het apparaat opgeslagen, maar online, in de cloud en/of op een player.

Zeer hoge betrouwbaarheid
Dat onze Narrowcasting Software betrouwbaar is, blijkt wel uit de grote tevredenheid onder onze klanten. We hebben vrijwel geen uitval van in onze web-based oplossing en onze players. De online software wordt gehost vanuit een uiterst betrouwbaar serverpark en wordt continue gemonitord. Daarnaast werken we met players die een zeer hoge betrouwbaarheid hebben. Zelfs als de internetverbinding even uitvalt of helemaal niet beschikbaar is, biedt onze Narrowcasting Software uitkomst. 

Aantrekkelijke schaalbaarheid
Onze Narrowcasting Software is schaalbaar en kan uitstekend ingezet worden wanneer je gefaseerd wilt groeien in het aantal Narrowcasting schermen. De Narrowcasting Software is namelijk een volledig HTML-5 web-based designer welke centraal aangestuurd wordt. Hierdoor is content zeer makkelijk centraal en decentraal te plaatsen op zowel een enkel scherm als meerdere schermen.

Voordelige geprijsd
Wanneer je op zoek bent naar Narrowcasting Software dat niet alleen in gebruik en kwaliteit veel voordelen heeft, maar ook nog eenst voordelig geprijsd is, is onze Narrowcasting Software een ideaal pakket. Vergeleken met andere pakketten is onze Narrowcasting Software voordelig geprijsd. Met een relatief kleine investering, heb je veel mogelijkheden tot je beschikking. Neem contact met ons op voor een offerte of vraag online een voorstel bij ons aan en laat je verrassen.

Voordelen van onze Narrowcasting Software:

  • Eenvoudig content plaatsen
  • Beschikking over standaard templates
  • Device (pc/notebook/tablet/smartphone) onafhankelijk 
  • Web-based oplossing
  • Zeer betrouwbaar, zelfs zonder internet
  • Schaalbaar, centraal en decentraal in te zetten
  • Voordelig geprijsd
Wil je een demo?

Weten hoe onze narrowcasting software werkt? Vraag een demo bij ons aan!

Aanvragen
Whitepaper

In onze Narrowcasting Software heb je een uniek aanbod aan templates tot je beschikking, waarmee je een uitstekende basis hebt om eigen presentaties te maken. Een template verrijk je gemakkelijk met eigen huisstijlelementen, zoals jullie bedrijfsnaam, logo, corporate beeldmateriaal en teksten. Op deze manier heb je in een handomdraai een presentatie gemaakt voor jullie schermen. Door gebruik te maken van de basistemplates in onze Narrowcasting Software behoud je gemakkelijk een consistentie in al je uitingen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf een template te maken, ook daar biedt ons Narrowcasting Software aantrekkelijke functionaliteit voor.

Bij Wuestman Audiovisueel kun je rekenen op persoonlijk support om het maximale uit je Narrowcasting Software te halen. Ons supportteam helpt je bij het opstarten en zorgt ervoor dat jullie Narrowcasting oplossing altijd blijft werken. Professionals van ons supportteam staan altijd voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Voor technische vragen over je systeem en upgrades, maar ook op het gebied van design staat wij voor je klaar. Bovendien creëren onze professionals de mooiste templates voor je. We willen het maximale resultaat voor je behalen met onze Narrowcasting Software.

Narrowcasting Software

Wil je een offerte ontvangen van onze Narrowcasting Software? Vul dan het formulier op deze pagina in of vraag een online voorstel bij ons aan. We bieden meerdere vormen aan als het gaat om Narrowcasting. Onze Narrowcasting Software kun je volledig afstemmen op jouw specifieke situatie. 

Online voorstel

Onze Narrowcasting specialisten helpen je graag de juiste Narrowcasting oplossing te selecteren. Na een inventarisatie van jullie persoonlijke situatie, ontvang je een advies op maat; de meest ideale Narrowcasting oplossing voor jullie organisatie. Ook kun je een demo-omgeving bekijken, zodat je zelf kunt ervaren hoe gebruiksvriendelijk jullie Narrowcasting Software is. Vul het formulier op deze pagina in en we nemen contact met je op over onze Narrowcasting Software.