Bimos Labsit
Bimos Labsit

Bimos Labsit

Een intelligente en comfortabele zitoplossing

Boeiende eenvoud en intelligentie, dát is de Bimos Labsit. Een intelligente en comfortabele zitoplossing voor o.a. laboratoria, bibliotheken, universiteiten, scholen, gezondheidzorg instellingen en kassa/check-out werkplekken. Een echte all-rounder voor actieve werkplekken.

Zitten op een Bimos Labsit stoel is zeer aangenaam. De combinatie van optimale geschiktheid voor actieve werkplekken en intuïtieve bediening maakt deze stoel een echte all-rounder. De Bimos Labsit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de Bimos Labsit kruk met wielen beschikbaar voor maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast is de Bimos Labsit stoel met wielen en de Bimos Labsit stoel met zitstop-wielen en voetenring beschikbaar. De Bimos Labsit stoelen hebben een intelligente Flex functie en bieden comfort en ergonomie met minimale aanpassingen.

De Bimos Labsit is leverbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren, namelijk in blauw, antraciet, wit, oranje en groen. Qua bekleding heeft u ook veel keuzevrijheid, van Magic Kunst Leder, pur, Lucia tot en met Supertec. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies over de beste keuze voor uw situatie. Configureer uw eigen Bimos Labsit en transformeer de stoel tot uw eigen bedrijfsambassadeur. 

Bimos Labsit

De Bimos Labsit rugleuning heeft een 3D-Flex functie. Het past zich aan de bewegingen van de gebruiker aan en volgt het bovenlichaam bij het naar achteren leunen of zijwaarts draaien. Dit zorgt voor een dynamische zithouding en geeft in elke positie optimale ondersteuning aan het lichaam.

Bimos Labsit

De voorrand van de zitting volgt automatisch de naar voren gerichte werkhouding van het lichaam, die typerend is voor actief werken in bijvoorbeeld een laboratoria. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en voorkomt pijnlijke druk op de benen. De Bimos Labsit geeft dan ook uitzonderlijk comfort en optimale ergonomie.

Bimos Labsit

De Bimos Labsit past zich automatisch aan het lichaam met de Flex functie. Ingewikkelde knoppen en hendels zijn dan ook niet nodig. Alleen de hoogte van de stoel moet worden aangepast. Dit maakt de Bimos Labsit een vanzelfsprekende stoel en zorgt er voor dat de ergonomische functies correct worden gebruikt.

Bimos Labsit

De Bimos Labsit overtuigt vanaf de eerste indruk. Naast de Flex functie, zorgt de dikke bekleding voor comfortabel zitten. De Bimos Labsit brengt zitcomfort naar uw werkomgeving. Actief werken is nog nooit zo prettig geweest!

Bent u overtuigd? Vraag een proefzitperiode of een offerte aan. Dat kan via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina of door te bellen met een project inrichter van Wuestman via telefoonnummer 0341-462089. U kunt ook een e-mail sturen naar projectinrichting@wuestman.nl. Onze medewerkers helpen u graag persoonlijk verder. De Bimos Labsit geeft gegarandeert meer plezier in actief zittend werken.