Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

Corona maatregelen

Vanuit onze organisatie

Graag willen wij u informeren over een aantal ontwikkelingen naar aanleiding van de Corona crisis.

Wuestman neemt haar verantwoordelijkheid in de breedste zin, dus zowel voor onze eigen mensen alsook voor externe partijen zoals onze klanten, leveranciers en andere betrokkenen. We doen er alles aan om onze operatie en die van onze relaties op een verantwoorde manier te laten doordraaien. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen die zijn afgegeven door onze regering en stimuleren wij bijvoorbeeld thuiswerken zoveel als mogelijk. Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking indien dingen anders lopen dan verwacht of gepland.

Hieronder een concrete opsomming van de maatregelen die wij getroffen hebben en wat dit betekent voor u:

  • Openingstijden en bereikbaarheid
    Ons kantoor, het magazijn, de technische dienst en de winkel zijn open zolang dit kan en mag. Met een kleinere bezetting op basis van ploegendiensten zijn we telefonisch en per email bereikbaar en kunt u terecht met al uw vragen. Onze accountmanagers werken vanuit huis en doen tot en met 6 april geen klantbezoeken. Om uw veiligheid te maximaliseren, hebben we gevraagd om persoonlijke ontmoetingen en bezoeken te vermijden en deze te verruilen voor onlineoverleg. Nuttige technologieën zoals Skype for Business/Teams/Lifesize/Zoom kunnen voor dit doel worden gebruikt.

  • Voorraden en levertijden
    Als het gaat om levertijden dan ondervinden wij op dit moment nog geen grote hinder en worden we (nog) niet geconfronteerd met de directe gevolgen van de uitbraak van Covid-19. De voorraden en beschikbaarheid zijn voldoende om tijdelijke tegenslagen op te vangen. Hoewel we op dit moment nog maar weinig concrete tekenen van vertraging hebben, is het niet onwaarschijnlijk dat we in de (nabije) toekomst te maken kunnen krijgen met vertragingen in de zendingen/leveringen. Maar nogmaals, dit is op dit moment niet het geval.

  • Uitvoering / projectmanagement
    Het audiovisuele installatieteam en het team van projectinrichters en stoffeerders zijn op dit moment druk met lopende projecten. Door de ontstane situatie zien wij dat er ruimte komt in de planning. Dit biedt misschien mogelijkheden voor u als organisatie. In een periode dat veel mensen niet aanwezig zijn op bedrijven, instellingen of scholen kan dat bij uitstek een gelegenheid zijn om uw organisatie op specifieke punten aan te pakken. Wij denken hierin graag met u mee.

Wij realiseren ons terdege dat de ontstane situatie ook uw business en privé situatie beïnvloedt en we spreken de hoop en verwachting uit dat we hier met elkaar op een goede manier doorheen komen. In dit alles willen we ons niet laten regeren door angst of onzekerheid, maar zijn we dankbaar voor alles wat we ontvangen en waarvan we mogen delen. Daarom willen we in vertrouwen uitzien naar de toekomst.

Wij zien ernaar uit om elkaar juist in deze bijzondere situatie te helpen en te versterken waar dit mogelijk is.

Namens ons team van medewerkers en directie

Arthur Noordermeer, Peter van Dillen, Ruurd Wuestman, Stéphan van der Spruit