Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

Donaties aan goede doelen

Bij Wuestman gaan we verder dan het creëren van werkgeluk in kantooromgevingen; we zetten ons actief in voor een betere wereld. Dit doen we niet alleen door het leveren van artikelen gemaakt van duurzame materialen, maar ook door jaarlijks een aantal goede doelen te steunen.

We moedigen onze medewerkers aan om actief mee te denken aan de selectie van goede doelen. In de afgelopen jaren hebben we financiële steun geboden aan diverse stichtingen, waaronder:

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland geeft steun aan kinderen die leven onder de armoedegrens. De stichting brengt verandering in het leven van deze kinderen door steunpakketten te doneren. Bestaande uit kleding, speelgoed, schoenen en verjaardags- en schoolpakketten.

Samen met de lokale kerk is Compassion een project gestart voor kinderen uit de armste gezinnen in de buurt. Zij worden ondersteund om tot een betere ontwikkeling te komen. Jonge ouders krijgen hulp en informatie al bij de pre- & postnatale fase van de zwangerschap.

Stichting Hulp Oost-Europa heeft contact met verschillende kerken die arme mensen en kinderen direct praktische hulp geven. Ook zorgt de stichting ervoor dat kinderen naar het basisonderwijs kunnen.

Christ’s Hope Nederland heeft in 2018 in de sloppenwijk Nyalenda in Kisumu een gebouw van gebruikte zeecontainers gebouwd, waarin voldoende ruimte is om ten minste honderd kinderen naschoolse opvang en zorg te kunnen bieden.

De christelijke Tandi Hebron Church ging een basisschool oprichten waar kinderen tot 9 jaar op school konden blijven en niet op ‘straat’ zouden belanden. Dit project levert een financiële bijdrage die het opzetten van deze school mogelijk maakt. Er wordt voorzien in docenten, gebouw, schoolmiddelen en vervoer.

Fam. Holwerda woont in Albanië en geeft onderwijs aan de bevolking ter bevordering van betere leefomstandigheden. Zij doen dit door onderwijs te geven. Er worden verpleegkundigen, pedagogisch werkers en timmerlieden door hen opgeleid, zodat mensen een betere toekomst krijgen.

Jaarlijks doneren we 15% van onze winst aan goede doelen. Op deze manier investeer je als klant niet alleen in een mooie werkomgeving waar je trots op kunt zijn, maar ook in een betere wereld. Benieuwd aan welk goed doel we dit jaar doneren? Houdt onze website en social media accounts in de gaten!