Girsberger Pablo

Girsberger Pablo

De trendy en flexibele loungeplek

Creëer met Girsberger Pablo een rustpunt in uw communicatieve ruimten. Girsberger Pablo geeft u de maximale vrijheid in het creëren van lounge plekken op locaties waar dat nodig is. Denk aan uw ontvangstruimte, de kantoortuin of ontmoetingsruimten. Girsberger Pablo geeft ontspanning, rust en stilte op de werkvloer. 

Girsberger Pablo

Met Girsberger Pablo kunt u eindeloos variëren in uw zitopstelling. U kunt deze namelijk flexibel samenstellen met verschillende elementen. Zo heeft Girsberger Pablo een eindelement met armleuning, een hoekelementen met een positieve of negatieve hoek en een recht tussenelement. Door de eenvoudige koppelmethode blijven de elementen goed op hun plaats en blijft het geheel in de gekozen opstelling staan.

Dankzij de modulaire opbouw is er met behulp van dezelfde elementen eenvoudig en snel een andere zithoek te maken. Hierdoor kunt u de zithoek altijd en in no-time aan een nieuwe situatie aanpassen. De verschillende elementen zijn eindeloos met elkaar te combineren. Girsberger Pablo is als tweezitter, zetel en hocker verkrijgbaar. Aanvullend zijn een bijzettafel en een werktafel beschikbaar. Kortom: Met Girsberger Pablo heeft u maximale vrijheid in combineren.

Girsberger Pablo

Wanneer u kennis maakt met de lijn van Girsberger Pablo, dan valt u direct de duurzame materialen op waarmee het meubilair vervaardigd is. De gebruikte stoffen voelen duurzaam aan en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit aan natuurlijke en synthetische materialen. Bovendien is de stof- en leercollectie verkrijgbaar in een scala aan kleuren. Voor iedere omgeving is wel een passende enn aansprekende kleurencombinatie samen te stellen. Dankzij de juiste samenstelling van materialen en stoffen hebben de elementen een akoestische werking in de omgeving. Hierdoor fungeert een opstelling van Girsberger Pablo als een uitstekend rustpunt in een communicatieve ruimte. 

Wilt u ook een rustplek creëren binnen uw organisatie met een trendy en flexibele lounge inrichting? Vraag meer informatie aan via het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Onze projectinrichters zijn telefonisch bereikbaar via 0341-462089. Zij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden omtrent het lounge meubilair van Girsberger Pablo.