Legamaster thuiswerken

Thuiswerken met Legamaster

Comfortabel en plezierig thuiswerken

Werk jij door corona ook meer vanuit huis? We zijn benieuwd naar hoe je dit ervaart. De meesten van ons ervaren meer rust en maken meer meters, maar missen het leuke en gezellige contact met collega's, klanten en andere relaties. En hoe is het met je werkomgeving zelf gesteld? Heb je een goede en plezierige werkplek thuis? Met dit laatste helpen we je graag. Net als op kantoor, bieden we je handige middelen om je thuiswerkplek comfortabel en plezierig te maken.

Thuiswerken met Legamaster

Met Magic-Chart verandert elke deur, muur of kast in bijvoorbeeld een planbord of notitiebord, die na afloop eenvoudig weg te halen is. De beschrijfbare vellen blijven door middel van een statische lading hangen op elk plat oppervlak. Zoals de naam whiteboard al aangeeft is deze variant van Magic-Chart te gebruiken met uitwisbare board markers.

Meer informatie

Thuiswerken met Legamaster

Om werk thuis goed te kunnen organiseren is een whiteboard onmisbaar. Houd je planning en afspraken goed in zicht of gebruik het bord om een to-do lijst bij te houden.

Meer informatie

Thuiswerken met Legamaster

Bij intensief gebruik van een whiteboard is het onmisbaar deze ook regelmatig schoon te maken. TZ66 bordreiniger doekjes zijn hier de makkelijkste oplossing voor. De wegwerpdoekjes zijn voorzien van ons bordreiniger waardoor whiteboards eenvoudig schoon te maken zijn.

Meer informatie

Thuiswerken met Legamaster

Wie kent het probleem niet: waar zijn de whiteboard stiften als je ze nodig hebt? Met deze handige etui met 6 verschillende markers, heb je de juiste kleur altijd bij de hand. De verschillende kleuren komen goed van pas bij het categoriseren van taken of informatie

Meer informatie

Thuiswerken met Legamaster

Het maken van notities zorgt er voor dat het hoofd niet overvol raakt. Door deze notities te visualiseren en bij de werkplek op te hangen voorkom je dat er to-do’s worden vergeten. Magic-Chart notes zijn zowel met uitwisbare board markers als met permanent markers te gebruiken. De notes plakken door middel van een statische lading op elk plat oppervlak zonder lijmresten achter te laten en zijn eenvoudig te verschuiven.

Meer informatie