Wuestman showroom

Welkom in onze vernieuwde showroom

Een nieuwe omgeving waar wij u uitstekend kunnen bedienen

Onlangs is onze showroom aangepast. Met het nieuwe interieur kunnen we u nog beter van dienst zijn. U vindt er prachtige elementen uit onze dienstverlening, waaronder aansprekend kantoormeubilair en spraakmakende audiovisuele oplossingen.

Ook is de showroom voor directe verkoop van kantoorbenodigdheden en printoplossingen vernieuwd. Van vloer, receptie, verkoopbalie tot en met de realisatie van een videowall. Kortom, we zijn weer helemaal klaar voor de toekomst. U bent van harte welkom!

Showroom Wuestman

Vanaf onze nieuwe ontvangstbalie heten onze receptionisten u van harte welkom! De receptie is open en valt vanwege het aansprekende design direct op wanneer u ons pand binnen komt. Een prachtige realisatie.

Videowall Wuestman

Naast onze receptie is een video wall gerealiseerd. Haarscherpe beelden worden op de vier schermen gepresenteerd. Dit kan één beeld zijn over de vier schermen of content per beeldscherm. Via onze narrowcasting oplossing wordt de content beheert. Wij geven u graag een demonstratie!  

Wuestman showroom

Een prachtige verkoopbalie is gemaakt in de showroom van onze afdeling Facilitair & Supplies. U kunt er terecht voor persoonlijk advies en service. In onze showroom heeft u toegang tot maar liefst meer dan 23.000 kantoorbenodigdheden. Met het uitgebreide assortiment willen wij uw kantooromgeving optimaal faciliteren.

Wuestman showroom

Via de nieuwe internetzuil heeft u toegang tot ons volledige assortiment van Facilitair & Supplies, ook tot het assortiment dat niet op voorraad is. Kantoorbenodigdheden die u besteld via de internetzuil worden de volgende werkdag bij u op kantoor geleverd. We gaan voor een maximale serviceverlening voor onze klanten. Ook heeft u op onze internetzuil vrije toegang tot internet, wel zo prettig!

Wuestman showroom

Wanneer u kantoorbenodigdheden in onze showroom koopt, treft u een frisse, open en trendy omgeving aan. Hierdoor is de showroom overzichtelijk en weet u als klant in één oogopslag waar u moet zijn voor welke kantoorbenodigdheden. U heeft toegang tot het grootste assortiment kantoorbenodigdheden van de Veluwe!

Wuestman showroom

De wall prints geven de gewenste sfeer en beleving aan de ruimte. De wall prints illustreren het plezier dat onze klanten hebben in hun werkzaamheden wanneer wij hen mogen ondersteunen met onze dienstverlening. Of dit nu Projectinrichting, Audiovisueel, Document Solutions of Office Supplies is, met ieder specialisme overtreffen wij graag uw verwachtingen.

Wuestman showroom

Verassend kantoormeubilair voor hedendaagse werkconcepten, waaronder Het Nieuwe Werken, zijn in onze showroom te zien. U vindt er alles voor uw kantoorinrichting, van vloeren, wanden, verlichting, raamdecoratie, muurdecoratie tot en met aansprekend kantoormeubilair. Onze interieurarchitecten maken de meest spraakmakende interieurontwerpen, ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag!

Wuestman showroom

Slimme en betrouwbare audiovisuele oplossingen worden aan u gedemonstreerd in onze vernieuwde showroom. Stuk voor stuk oplossingen om uw bedrijfsvoering op een hoger niveau te laten opereren. Met de gepresenteerd audiovisuele middelen worden professionals maximaal ondersteund in de veel eisende werkomgeving van vandaag de dag. U vindt er oplossingen om beter intern of extern te communiceren, doeltreffender te vergaderen, relaties effectief te informeren en presentaties op het hoogste niveau neer te zetten. Kortom: met de audiovisuele oplossingen verbeteren wij graag de performance van uw organisatie. Kom langs en laat u inspireren!

Met onze vier specialismen, Projectinrichting, Audiovisueel, Document Solutions en Office Supplies staan wij met veel plezier voor u klaar. Kom gerust eens langs in onze vernieuwde showroom. Wij presenteren u graag de vele mogelijkheden om uw bedrijfsvoering op een hoger niveau te brengen. Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden. U bent van harte welkom!