Audiovisueel - Vogel's

Vogel's bevestigingsoplossingen

Voor bevestiging aan muur, plafond of vloer

Wanneer je kiest voor een steun of standaard van Vogel's, dan doe je dat niet zomaar, maar maak je een bewuste keuze. Je begint vaak met het verkennen van de mogelijkheden. Je kijkt naar de verschillende manieren om een display, speaker, tablet of projector aan de muur, het plafond of op de vloer te bevestigen. Kies je voor Vogel's dan ga je voor meer.

Kiezen voor Vogel's betekent dat je niet zomaar audiovisuele apparatuur wilt bevestigen om bijvoorbeeld efficiënt met je ruimte om te gaan of uit veiligheidsoverweging te kiezen voor een oplossing. het betekent dat je niet zomaar op zoek bent naar een functionele manier om je prachtige device te monteren aan de muur, plafond of vloer. Nee, je gaat voor een slimme oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens mooi ontworpen is. Een design die geheel passend is bij het prachtige design van je display, interactieve tablet of hoofwaardige projector. Je gaat voor een oplossing die je audiovisuele apparatuur perfect dragen en beschermen kan, dat eenvoudig te monteren is en er ook nog eens spraakmakend uitziet. Je kiest voor een methode waarmee je audiovisuele apparatuur de optimale beleving en vermaak kan geven. 

Kies voor Vogel's doordachte kwaliteitsoplossingen voor audiovisuele middelen en ben verzekerd van de beste oplossing:

  • Futureproof design: een tijdloze vormgeving, perfect passend bij de apparatuur en in elk interieur of zakelijke omgeving
  • De beste materialen: hoogwaardige materialen die oersterk, solide en duurzaam zijn
  • Sterk en veilig: elk product is getest op veiligheid, kracht en levensduur volgens de hoogste standaarden
  • Eenvoudige installatie: alle producten zijn ontworpen voor een vlotte montage
  • Service & ondersteuning: deskundig advies en maximale ondersteuning
  • Respect voor mens en milieu: voldoet aan de industriële eisen voor arbeidsomstandigheden, mensenrechten, gezondheid en veiligheid

Ben je op zoek voor jouw onderneming naar een leverancier en installateur voor professionele displays? Dan helpen we je graag! Ontvang een professioneel advies over het juiste display, de meest geschikte bevestigingsbeugel of betrek ons voor een vakkundige installatie. We zorgen voor een optimale beleving met een perfecte kijkafstand en ideale hoogte in jullie werkomgeving en realiseren de meest uitdagende klussen. Kies voor een professioneel advies en een vakkundige installatie. 

Meer weten over Vogel's oplossingen om je audiovisuele apparatuur te bevestigen aan de muur, het plafond of de vloer? Vul het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. Met audiovisueel geven we jou en je collega's graag meer werkcomfort en werkplezier!