Duurzaam PI

Duurzame projectinrichting

Een van de kernwaarden bij Wuestman is duurzaamheid. Een term die je tegenwoordig vaak tegenkomt. We vertellen je daarom graag hoe we bij Wuestman duurzaamheid zien en inzetten bij onze projecten.

Duurzame projectinrichting

Maar wat mag je van ‘duurzaamheid’ verwachten bij Wuestman? Wij hebben oog voor een gezonde toekomst voor mensen en voor de wereld om ons heen in de tijd van nu. We proberen onze projecten zo duurzaam mogelijk in te richten, rekening houdend met je wensen en budget.

Bij het maken van een interieurontwerp houden we rekening met de meubels die momenteel al in een ruimte staan. Wanneer het huidige meubilair nog goed te gebruiken is in het nieuwe ontwerp, gebruiken we deze graag.

We vinden het belangrijk om niet zomaar goede materialen en goed meubilair weg te doen. Gaat het om een bestaande ruimte die een nieuwe inrichting krijgt of een verhuizing naar een nieuwe ruimte? Dan brengen we allereerst in kaart wat nog in een goede staat verkeert.

Uiteraard moeten deze onderdelen ook passen bij je wensen en de uitstraling van de ruimte. Mochten we gaan werken met een ander kleurpalet of is bijvoorbeeld alleen de bekleding van een stoel kapot, dan kijken we naar de mogelijkheden om dit opnieuw te bekleden.

Akoestische lampen RPET

Wanneer het huidige meubilair niet meer past bij de wensen of wanneer een circulaire inrichting buiten je budget valt, kiezen we er alsnog graag voor om deze meubels in te zetten bij een ander project of te leveren aan een bedrijf dat er nog wel goed gebruik van kan maken.

De projectinrichters van Wuestman denken graag met je mee over de mogelijkheden en leveren een strak interieurontwerp op. Het liefst maken we van elk project een duurzaam project, waarbij we bijvoorbeeld op zoek gaan naar gerecycled meubilair dat voldoet aan de keurmerken.

Om ervoor te zorgen dat we onze projecten ook duurzaam kunnen inrichten, werken we samen met diverse leveranciers die hier rekening mee houden in hun aanbod. Een aantal van onze duurzame leveranciers zijn:

Duurzame leveranciers Projectinrichting

Wuestman helpt je graag verder bij het inrichten van je werkomgeving. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden rond onze duurzame projectinrichting? Neem dan vooral contact met ons op via 0341 46 20 89 of ons contactformulier.

Creëer de ultieme fysieke werkomgeving voor jou en je collega's en ervaar meer werkgeluk. Ons team aan professionals staan voor je klaar.

Van ons mag je net dat beetje meer verwachten, wij hebben de Werkgeluk factor. 

Bertine Tromp, werkgeluk-regelaar

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen