• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Nieuwbouw voor Arma Keukens

Complete inrichting van bouwtekening tot oplevering

Arma Keukens heeft recent haar compleet nieuwe pand geopend op industrieterrein De Kolk in Nunspeet. Het nieuwe pand biedt ruimte voor groei, wat ook de belangrijkste aanleiding voor Arma Keukens was voor deze stap. Met maar liefst 11.000 m2 aan keuken- en badkamerpresentaties, opslag, onderhoud en kantoren is Arma Keukens met de opening nu helemaal klaar voor de toekomst. Het nieuwe pand is een prachtige omgeving geworden. Klanten kunnen er uitstekend ontvangen worden en medewerkers kunnen er plezierig en comfortabel werken.

Het Project
Wuestman Projectinrichting heeft de inrichting van het nieuwe pand mogen verzorgen. Vanaf het allereerste begin, dat zo'n twee jaar geleden begon, is Wuestman nauw betrokken geweest bij de realisatie. Met verschillende partijen is binnen een bouwkundig team intensief samengewerkt. Wuestman heeft voor Arma Keukens het interieurontwerp mogen maken. Vanaf de bouwtekeningen zijn door Wuestman allereerst ideeën uitgewerkt die vervolgens vertaald zijn naar een concreet ontwerp. Op deze manier ontstond er een goed beeld van de te realiseren ruimten met hun functies, zoals de showroom, het experience center, de verschillende verkoopruimten/spreekkamers, vergaderruimten, werkplekken en concentratieplekken. Naast de ruimte-indeling zijn ook de stroom- en datavoorzieningen ingevuld en zijn de wanden, plafonds en vloeren bepaald. Er is gekozen voor een ruimtelijke indeling, met hoge plafonds, brede wandelpaden en diverse doorkijkjes. Het is een prachtig geheel geworden die helemaal past bij de kwalitatief hoogstaande werkwijze van de organisatie. 

De Inrichting
Qua inrichting is gekozen voor een stijlvolle uitstraling, niet overdreven luxe, maar goed en efficiënt, precies zoals Arma Keukens dit voor ogen had. Interieurarchitect Iris Wierda heeft hiervoor een aansprekend interieurontwerp gemaakt, waarin vloerbedekking, wandafwerking, verlichting en meubilair geheel op elkaar afgestemd zijn. Er is een Veluwe-concept bedacht en uitgewerkt. Middels kleuren, materialen, vormen en tinten is de Veluwe als het ware van buiten naar binnen gebracht. Met als resultaat een cleane en warme uitstraling waar mensen zich prettig en comfortabel voelen. Het creëren van werkgeluk is dan ook meer dan geslaagd in dit uitdagende en prachtige project.

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook een nieuwe inrichting? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462089. Ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag met het realiseren van een spraakmakende inrichting.