• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Dolphin Metal Separation

Inspirerende werkomgeving bezorgt goede werksfeer

Inspirerende werkomgeving bezorgt medewerkers van Dolphin Metal Separation B.V. een goede werksfeer. Men voelt zich in de nieuw ingerichte ruimten prettiger dankzij de gecreëerde ambiance en de gekozen thema's en men kan er beter samenwerken.

Dat de nieuwe omgeving een positieve invloed heeft op het ervaren van meer Werkgeluk, komt door drie elementen van deze inrichting; ambiance, waarde en werkwijze.   

Medewerkers voelen zich in de nieuwe ingerichte ruimte direct op hun gemak. Men krijgt er een soort thuisgevoel bij. Daarnaast laat de nieuwe inrichting de ambitie van Dolphin Metal Separation zien. De waarde van de onderneming en de inzet van de medewerkers zijn zichtbaar gemaakt. Verder is de inrichting volledig afgestemd op de gewenste werkwijze. Het resultaat is een inspirerende werkomgeving waar het prettig werken is en men zich uitstekend op hun gemak voelt. 

Het interieurontwerp heeft uitstekend ingespeeld op de constructie van het pand. Er is gekozen voor een split level constructie, wat een fantastisch beeld opgelevert heeft wanneer je het pand bezoekt. Beneden in het pand waan je je in het bos en boven in het pand waan je je tussen de wolken. Sta je er middenin dat heb je werkelijk een fantastische beleving.

Door gebruik te maken van o.a. bosrijke wallprints sta je beneden in het pand midden in de natuur, het milieuvriendelijke aspect van Dolphin Metal Separation B.V. komt hier helemaal tot leven. Je vindt er ronde lijnen, natuurlijke materialen en natuurrijke kleuren, in zowel het meubilair, het tapijt als op het plafond en de wanden. Sta je boven, dan is de sky the limit, dit is helemaal van toepassing als het om de mogelijkheden gaat voor aspect economisch verantwoord recyclen van de organisatie. Ook hier zijn de grafische strakke lijnen en betonlook materialen weer passend en doorgevoerd in het meubilair, de vloeren en wanden. Voor de optimale samenwerking, is gekozen voor een ruimtelijke inrichting met slimme elementen, zoals bijvoorbeeld de Huddle Room; een kleine ruimte waar men snel, kort en informeel kan overleggen en kan samenwerken. 

Wuestman Projectinrichting mocht de complete inrichting verzorgen, van advies, ontwerp tot en met de realisatie. Ook dit project is weer een prachtig voorbeeld voor het creëren van Werkgeluk, waarbij ambiance, waarde en de werkwijze een cruciale rol hebben gespeeld.

Wilt u als organisatie ook een nieuwe inrichting, waar Werkgeluk centraal staat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of laat een interieurontwerp maken door één van onze interieurarchitecten. Dit kan door het invullen van het formulier op deze pagina of door te bellen met 0341-462089. Wij gaan graag voor u aan de slag!