• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Kantoorinrichting Diesel Buchli

Diesel Buchli BV

Plezierig werken in een gezonde werkomgeving

Medewerkers van Diesel Buchli BV genieten onlangs van een prachtige nieuwe inrichting in hun vergaderruimte, ontmoetingsruimte en kantoorruimten. De nieuwe inrichting is niet alleen sfeervol, maar levert ook nog eens het nodige werkgeluk op voor medewerkers.

Werkgeluk betekent voor Diesel Buchli dat medewerkers met plezier in de organisatie kunnen werken. Om dit te realiseren heeft Diesel Buchli haar werkomgeving recent vernieuwd. Wuestman Projectinrichting mocht het ontwerp maken en de uitvoering verzorgen, met als eindresultaat: een prachtige kantoorinrichting waar medewerkers met plezier en op een gezonde wijze kunnen werken.

Dat een goede inrichting een positieve bijdrage levert aan het werkgeluk van medewerkers staat voor Diesel Buchli vast. Dankzij de nieuwe inrichting ervaren medewerkers nog meer werkgeluk. De sfeervolle inrichting heeft een bevorderlijke invloed op de werksfeer en de motivatie van medewerkers. Maar dat niet alleen, de nieuwe inrichting draagt ook bij aan de nodige vitaliteit van medewerkers. Vitaliteit op de werkvloer is een belangrijke pijler geweest tijdens de ontwerpfase. Werknemers die zich vitaal voelen, ervaren namelijk meer Werkgeluk en leidt tot een lager ziekteverzuim en betere werkprestaties.    

Als vitaliteitsitem is gekozen voor de deskbike in combinatie met zit-sta werkplekken. Medewerkers kunnen zittend en staand werken afwisselen en kunnen hun werkzaamheden ook fietsend uitvoeren. Bewegen en afwisselen houden de medewerkers van Diesel Burchli vitaal. De kans op allerlei gezondheidsrisico's, zoals RSI, stijfheid, rugklachten en diabetes zijn dankzij de nieuwe inrichting afgenomen. Ook zijn er ergonomische werkplekken geplaatst. Ergonomische bureaustoelen en bureaus om rug-, schouder- en nekklachten te voorkomen. Zonder deze klachten zitten medewerkers lekkerder in hun vel en ervaren daardoor meer Werkgeluk. 

Naast de ergonomische werkplekken is er ook veel aandacht besteed aan de sfeer van de inrichting. Bepalend hierin is een prachtige wallprint die een goede indruk geeft van hetgeen de handelszaak voor staat. Iedere bezoeker komt dankzij de wallprint direct in contact met de eigenlijke identiteit van de organisatie. Verder is er gekozen voor comfortabel meubilair om op een ontspannen en aangename wijze ontmoetingen te organiseren. En zijn er flexibele scheidingswanden gemaakt om in verschillende formaties samen te kunnen komen. De complete inrichting is natuurlijk volledig op elkaar afgestemd qua materialen en kleuren, maar ook qua indeling. De prachtige nieuwe inrichting in de vergaderruimte, de ontmoetingsruimte en de kantoorruimten hebben de organisatie van Diesel Buchli dan ook zeker het gewenste Werkgeluk bezorgt!

Is jouw organisatie ook toe aan een nieuwe inrichting en wil je Werkgeluk daarin een belangrijk item laten zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Dit kan door te bellen naar 0341-462089 of door het formulier op deze pagina in te vullen. Onze adviseurs en interieurarchitecten gaan graag voor jou aan de slag!