• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Projectinrichting bij scholengemeenschap Singelland drachten

OSG Singelland Het Drachtster Lyceum ingericht door projectinrichter Wuestman

Het Drachtster Lyceum is een school voor Havo, Atheneum en Gymnasium en is in 1919 als Rijks Hoge Burger School opgericht. In schooljaar 2007-2008 werd de uitgebreide nieuw- en verbouw in gebruik genomen. De school is gevestigd het centrum van Drachten, midden in het groen. Jaarlijks volgen meer dan 1.300 leerlingen het onderwijs en zijn ruim 120 medewerkers werkzaam op de onderwijsinstelling. Het biedt een inspirerende studieomgeving in een karakterstiek schoolgebouw, met een statig oud gedeelte en een moderne nieuwbouw met vrolijke frisse kleuren. Door een groeiend aantal leerlingen werd het voor het Drachtster Lyceum noodzaak om opnieuw ruimte te creëren, om de groei voldoende te kunnen faciliteren. Er werd gekozen voor Wuestman Projectinrichting.

Door het creëren van een sfeervolle binnentuin annex mediatheek, voorzien van stilteplekken, ruimte voor werkgroep overleg en individuele werkplekken, krijgen leerlingen alle ruimte zich te ontwikkelen. Een bijzondere plek om te kunnen werken en leren.

Alle faciliteiten om de overgang tussen traditioneel onderwijs en digitaal onderwijs te overbruggen zijn aanwezig. Zo is er natuurlijk ruimte voor de essentiële boeken, maar ook een uitgiftebalie waar de leerlingen een Macbook kunnen lenen. De volledige binnentuin is met flexibel meubilair ingericht en is daardoor geschikt te maken voor voorstellingen van uiteenlopende aard.

Ook de personeelsruimte is heringericht om deze ruimte meer flexibel in te kunnen zetten en om het personeel in een sfeervolle omgeving te kunnen laten ontspannen, ontmoeten, overleggen en werken.

Meer informatie over dit project of uw kantoorinrichting ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089, e-mail projectinrichting@wuestman.nl of vul links het formulier in.