Audiovisueel - Ontspannen

Loungeruimte

Informeren en entertainen

In uw loungeruimte kunnen medewerkers, klanten en relaties zich ontspannen of elkaar ontmoeten in een informele setting. Door uw loungeruimte sfeervol in te richten met aantrekkelijk loungemeubilair en creatieve audiovisuele voorzieningen, maakt u uw loungeruimte uiterst multifunctioneel en effectief voor verschillende doeleinden.

Voorzie uw loungeruimte bijvoorbeeld met een meetingpoint, een digitale leestafel of een LCD/LED display voor informatiedeling, informatieverstrekking en/of entertainen. Door de juiste audiovisuele voorzieningen in uw loungeruimte worden medewerkers, klanten en relaties weer helemaal opgeladen en gemotiveerd om aan het werk te gaan. Wuestman Audiovisueel biedt u de meest geschikte audiovisuele middelen voor uw loungeruimte.

Een meetingpoint nodigt uit om kort en effectief te overleggen en interactief te presenteren. In een sfeervolle en ongedwongen setting. Zittend of staand, aan een lage of hoge tafel. Het meubel is uitgerust met een hoogwaardig LCD/LED-display en is koppelbaar met alle gangbare laptops, tablets en smartphones/gsm's (BYOD-proof). Een meetingpoint is leverbaar in vele vormen en kan uitgerust worden in alle kleuren. Bijvoorbeeld in de huiskleuren van uw bedrijf. U kunt een meetingpoint ook laten voorzien van belettering, zoals een bedrijfs- of productlogo. De samenstelling van een meetingpoint voor uw loungeruimte is eindeloos. We komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op basis hiervan maakt onze eigen interieurarchitect een 3D-ontwerptekening. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan we graag voor u aan de slag met de uitvoering. Met als resultaat: een meetingpoint dat volledig voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Een leuke audiovisuele toepassing voor uw loungeruimte is onze digitale leestafel. Een spraakmakende tafel welke voorzien is van een geïntegreerd LCD/LED display met touch functionaliteit. Op deze tafel kunnen medewerkers werken, informatie raadplegen en delen, surfen op het web of kan een game gedaan worden. Deze multifunctionele tafel is uitstekend geschikt voor zowel informatie delen, informatie verstrekken als het entertainment van medwerkers. Onze audiovisuele adviseurs geven uw graag een demonstratie. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen of bellen (0341-462086) met één van onze audiovisuele medewerkers. 

Uiteraard is uw loungeruimte voorzien van een professioneel LCD/LED display voor multifunctionele doeleinden. Een LCD/LED display in uw loungeruimte voorziet in de behoefte om op een informele en ontspannen wijze informatie met elkaar te delen, in een ontspannen sfeer een presentatie te geven of met collega's eens een spelletje te spelen. Wuestman Audiovisueel zorgt dat uw LCD/LED display voor alle verschillende doeleinden geschikt en toegankelijk is gemaakt. Ook voor een perfecte afwerking in uw sfeervolle loungeruimte, bent u bij Wuestman Audiovisueel aan het juiste adres. Wilt u een persoonlijk advies? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact (0341-462086) op met één van onze audiovisuele adviseurs voor afspraak.

 

Anderen bekeken ook: