Audiovisueel - Onderwijs
Audiovisueel narrowcasting

Aula en Openbare ruimte

Binnenkomen in een uitnodigende sfeer en direct de informatie krijgen die nodig is. Dat draagt bij aan een motiverende omgeving! Uw ontvangstbalie, garderobe en kluisjes maar ook uw informatieschermen en omroepvoorziening zijn bij ons in goede handen. Zo bieden we als Narrowcastingspecialst efficiënte Narrowcasting Software en Narrowcasting schermen.

Lunchen en ontspannen

Uw aula biedt uw studenten mogelijkheden te lunchen en te ontspannen. Ook wordt de aula vaak ingezet als open leercentrum en als audiovisuele ruimte bij bijvoorbeeld introductieavonden en schoolvoorstellingen. Zowel voor uw flexibel plaatsbare meubilair als uw beeld, licht en geluid vindt u bij Wuestman de juiste oplossing.

Inspirerende omgeving

Een mediatheek dient om studenten individueel of in kleine groepjes te laten studeren in een inspirerende omgeving. Onze geluidsisolerende en -dempende oplossingen dragen bij aan een rustige studeeromgeving. Ook voor de integratie van computerschermen in de sfeer van de ruimte bieden wij passende oplossingen.

Meer weten?

Bekijk onze uitgebreide referenties binnen het ondewijs. Wilt u uw onderwijsinstelling ook door Wuestman Audiovisueel en/of Wuestman Projectinrichting  laten verzorgen? Vul dan onderstaand formulier in of bel 0341-462086 voor een afspraak met een van onze adviseurs.