DocumentScan

Onze DocumentScan is een ware eye-opener voor organisaties. De DocumentScan geeft namelijk inzicht in zowel de directe als indirecte kosten van documentenbeheer. De directe kosten bestaan uit toners, papier, onderhoud en de afschrijving van hardware. Het overgrote deel heeft echter te maken met het werkproces, het opslaan, distribueren, (re)produceren, zoeken en wijzigen van documenten. Met behulp van onze DocumentScan wordt een grondige inventarisatie gemaakt van zowel de directe- als indirecte kosten van uw documentenbeheer.

Flexibel en functioneel

De DocumentScan is een onderzoekmethodiek, waarin niet alleen de inventarisatie van print- en kopieer-apparatuur en volumes zijn opgenomen, maar waarin eveneens aandacht wordt besteed aan de efficiency, betrouwbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit van het documentenbeheer.

Meer weten?

Wilt u weten of u uw documentenstromen optimaal ingericht heeft? Wilt u een helder overzicht van de efficiency- en besparingsmogelijkheden binnen uw bedrijfsproces? Wuestman Document Solutions komt graag bij u langs. Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462087) contact op met één van onze adviseurs voor een afspraak.