Laten we data toegankelijk maken

De ultieme digitale werkomgeving

Document Solutions

Kopieer en print

Afdruksystemen voor flexibele organisaties

Multifunctionals, copiers en netwerkprinters … Wuestman Document Solutions adviseert u er graag over. We zorgen bovendien voor plaatsing en installatie van hardware en software

Konica Minolta printer copier multifunctional

Konica Minolta Business Solutions Nederland levert totaaloplossingen op het gebied van documentstromen. Begonnen als leverancier van copiers, printers en faxen is Konica Minolta Business Soluitons uitgegroeid tot een totaal specialist op het gebied van documentmanagement. Konica Minolta heeft totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Hiertoe beschikken zij over een breed scala aan hard- en softwareproducten en aanvullende diensten.

Het productaanbod omvat een breed scala aan oplossingen en services; multifunctionals (systemen met gecombineerde functies voor printen, scannen, faxen en kopiëren), laser printers, productie printers, boekscanners en microfilms. Daarnaast biedt Konica Minolta ook allerlei geïntegreerde applicaties aan zoals scanoplossingen, factuurverwerking en documentmanagement.

Kyocera multifunctional printer copier

Kyocera Document Solutions is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van copiers, multifunctionals en netwerk printers waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

Kyocera levert een complete lijn van zowel zwart-wit als kleuren copiers/ multifunctionals, geschikt voor zowel laag als hoog volume. De lijn van Kyocera Document Solutions staat bekend onder de naam TASKalfa. 'TASK' en 'Alfa', drukt uit dat iedere opdracht met de hoogste prioriteit en kwaliteit wordt uitgevoerd. Betrouwbaarheid, duurzaamheid met de meest uitgebreide functionaliteit en accessoires