Oplossingen

Meer gemak en plezier in documentenbeheer

Document Solutions - Oplossingen

Oplossingen

Ervaar meer gemak en plezier

Met doeltreffende en gebruiksvriendelijke oplossingen willen we jou en je collega's meer gemak en plezier laten ervaren in het verwerken van documenten. Dankzij onze oplossingen zorgen we ervoor dat veel van jullie taken eenvoudiger worden en sneller uitgevoerd kunnen worden. Bovendien weten we zowel de indirecte kosten van documentverwerking als de directe kosten voor het produceren van documenten te verlagen. Kortom: We helpen je graag om jullie documentbeheer efficiënter in te richten. 

Multifunctioneel systeem

Voor efficiënt documentbeheer is een multifunctioneel systeem van waardevolle betekenis. Met een multifunctioneel systeem kun je zowel printen, kopieren als scannen. Bovendien kan een multifunctional voorzien worden van speciale afwerkingsopties, zoals nieten, perforeren en vouwen. Dankzij de enorme scala aan functies die multifunctionele systemen te bieden hebben, zijn we in staat om jullie dagelijkse documentverwerking soepel te laten verlopen.

Middels een quickscan laten we je graag zien welke functionaliteit voor jou en je collega's van toegevoegde waarde zijn en welk multifunctioneel systeem daarbij het meest passend is. Belangrijke aandachtspunten hierin zijn veiligheid, betrouwbaarheid en de kwaliteit van het systeem. Vanwege deze elementen werken wij uitsluitend samen met A-merk leveranciers, waaronder Konica Minolta, Kyocera en HP. Dankzij onze unieke marktpositie als goldpartner van deze merken beschikken we over uiterst scherpe inkoopprijzen. Hierdoor zijn we in staat de meest doeltreffende, gebruiksvriendelijke en betrouwbare multifunctionele systemen te leveren tegen de meest scherpe tarieven. Ook voor jullie werkomgeving werken we graag een voorstel uit. Vul het formulier op deze pagina in voor het maken van een persoonlijke afspraak of vraag direct een online offerte bij ons aan. Onze professionals gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak

Wil je een persoonlijk advies of een offerte ontvangen? Met veel plezier gaan we voor je aan de slag! We nemen je wensen graag met je door.

Maak een afspraak!
Oplossingen -Gebruikers- en kostenbeheer

Efficiënt documentbeheer begint met een goede inzage in jullie printomgeving. Met onze uitgebreide software oplossing voor gebruikers- en kostenbeheer maken we julie printomgeving tot in detail inzichtelijk en zorgen we dat deze volledig afgestemd wordt op de behoeften van jullie organisatie. We stellen je in staat om op een flexibele, kosteneffectieve en veilige wijze multifunctionals en printers te beheren. Alle scan-, print- en kopieeruitgaven worden helder voor je op een rij gezet, dit kan bijvoorbeeld per vestiging, afdeling, systeem en gebruiker zijn. Hiermee kun je een uitstekend beheersbeleid voor je organisatie uitstippelen en efficiënte workflows invoeren. Denk bijvoorbeeld aan het op klantniveau en/of projectniveau doorbelasten van exacte printkosten of het reduceren van onnodige kleurenafdrukken. Via heldere grafieken en managementrapporten geven we je snel een volledig overzicht van jullie printomgeving. Meer weten? Vul het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact met ons via 0341-462087. Onze professionals geven je graag een persoonlijk advies.    

Oplossingen - Managed Print Service

Met Managed Print Service zorgen we dat jullie print- en scangerelateerde werkactiviteiten optimaal verlopen. We starten Managed Print Service met een analyse van jullie volledige print- en scaninfrastructuur. Hieruit volgt een op jullie werkomgeving toegespits advies. Op basis van jullie historische gegevens en toekomstige doelstellingen weten we waardevolle verbeteringen voor te stellen. Met doeltreffende hardware- en software oplossingen zorgen we vervolgens voor een zo hoog mogelijke productiveit en verlaging van kosten. Nadat jullie print- en scangerealateerde werkactiviteiten geoptimaliseerd zijn, zorgen we er tevens voor dat deze goed blijven functioneren. Dit doen we met Optimized Print Services. Door preventief en predictief onderhoud zorgen we dat jullie multifunctionele systemen te allen tijde betrouwbaar blijven functioneren en dat stilstand tot een minimum beperkt wordt. Ook zorgen we voor routinematige taken, zoals het automatisch leveren van verbruiksartikelen. Kortom: laat je volledig ontzorgen en geniet van betrouwbaar en efficiënt documentbeheer.

Oplossingen - Veilig document beheer

Binnen jouw werkomgeving werk je elke dag met een enorme hoeveelheid informatie, waarvan een groot gedeelte vertrouwelijk is. Denk aan persoonlijke gegevens, adressen, begrotingen, plannen, etc., die door jou en je collega's geprint, gekopieerd en/of gescand worden. Zonder betrouwbare beveiliging loop je het risico dat dergelijke gevoelige informatie in verkeerde handen vallen. Het is daarom erg belangrijk om goede beveiligingsmaatregelen te treffen. Onze professionals helpen je graag met het realiseren van een optimaal gegevensbeveiligingsbeleid. We zorgen bijvoorbeeld voor een goede beveiling van gekopieerde vertrouwelijke documenten in de uitvoerlade van een multifunctioneel systeem of voor een goede beveiliging van bestanden op de harde schijf van een systeem. We bieden methoden aan voor gebruikersauthenticatie, SMTP-authenticatie of voor gegevensversleuteling. Ook voor jouw printomgeving gaan we voor een meest optimale beveiliging. Neem contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen en laat je informeren over onze oplossingen voor veilig documentbeheer.