Laten we elkaar ontmoeten

De ultieme fysieke werkomgeving

Projectinrichting

De kantoorinrichter op de Veluwe

Jouw kantoorinrichter voor advies, ontwerp en realisatie

Zoek je een kantoorinrichter die een verrassende en aansprekende kantoorinrichting voor jou en je collega's kan realiseren? Een kantoorinrichter met ervaren interieurarchitecten en professionele projectleiders die een prachtig en onderscheidend eindresultaat voor je realiseren? Dan zit je bij Wuestman Projectinrichting, de kantoorinrichter op de Veluwe helemaal goed. Als kantoorinrichter hebben we maar liefst meer dan 150 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen en realiseren van werkomgevingen. Ook voor jouw organisaties gaan we als kantoorinrichter graag aan de slag met een nieuwe inrichting. 

Kennismaken?

Wuestman Projectinrichting; kantoorinrichter op de Veluwe, bezorgt jou en je collega's een geweldige werkomgeving.

Maak een afspraak
Whitepaper
kantoorinrichter

Als kantoorinrichter onderscheiden wij ons door werkgeluk van medewerkers centraal te stellen, zowel in onze werkomgevingen als in onze werkwijze zie je dat terug. Ten eerste worden onze werkomgevingen ontworpen op basis van een aantal werkgeluksfactoren. Denk aan factoren op het gebied van vitaliteit, diversiteit, rust, ontspanning, ergonomie, flexibiliteit en duurzaamheid. In onze werkomgevingen weten we deze factoren op een unieke wijze te integreren. Ook in onze omgang merk je dat we als kantoorinrichter veel oog hebben voor werkgeluk. We zijn enthousiast, professioneel en hebben veel oog voor jou als opdrachtgever. Jij, je team en jouw organisatie staan écht centraal in onze dienstverlening. Op deze wijze onderscheiden wij ons als kantoorinrichter met werkgeluk.

Hoe gaan wij als kantoorinrichter te werk? Allereerst maken wij een afspraak met je en eventueel met jouw projectteam om jullie plannen en wensen te inventariseren. We bespreken de gewenste werkwijze voor jullie organisatie en nemen jullie bedrijfscultuur door. Nadat alle benodigde informatie is ontvangen, gaan wij met ons inrichtingsteam aan de slag met jullie plannen. Onze interieurarchitecten vertalen de uitkomsten uiteindelijk in een spraakmakend interieurontwerp. Dit interieurontwerp presenteren wij aan jullie en na akkoord zorgen wij voor een perfecte levering en implementatie, dat onder leiding van één van onze projectleiders gebeurd. Als kantoorinrichter ontzorgen wij je gedurende het volledige project, van advies, ontwerp tot en met de realisatie.

Jouw plannen en ideeën vertalen wij als kantoorinrichter naar een optimaal werkconcept voor jullie organisatie. Dit kan een interieurontwerp zijn gericht op een meer traditionele werkvorm, maar kan ook een interieurontwerp voor nieuwe werkvormen zijn, zoals flexwerken, Het Nieuwe Werken, activiteitsgericht werken of generationeerd werken. Als kantoorinrichter hebben wij veel verstand van uiteenlopende werkvormen en weten als geen ander welke kantoorinrichting bij welke werkvorm past. In een interieurontwerp komen dan ook vele dimensies samen. Zo houden we als kantoorinrichter in een interieurontwerp bijvoorbeeld rekening met de werkzaamheden, werkwijzen, samenwerkingen, privacy, routing, geluid en het klimaat op kantoor. Maar we besteden net zoveel aandacht aan vormgeving, design, materiaalkeuze en kleurstelling. Als kantoorinrichter zorgen we dat het interieurontwerp de juiste beleving heeft en inspirerend is voor al het personeel. Allerlei zaken die een belangrijke rol spelen om tot een werkconcept te komen waarin werkgeluk maximaal gestimuleerd wordt. Als professionele kantoorinrichter maken we dan ook graag het verschil met aansprekende en spraakmakende interieurontwerpen waar werkgeluk centraal in staat.   

Ervaar het verschil van een professionele en enthousiaste kantoorinrichter die oog heeft voor werkgeluk en vraag een interieurontwerp aan voor jullie organisatie. Onze interieurarchitecten verrassen je graag met een onderscheidend ontwerp. Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan. Als kantoorinrichter op de Veluwe zijn we benieuwd naar jullie plannen en wat wij daarin mogen doen. Als kantoorinrichter maken wij graag het verschil en dat doen we ook zeker voor jullie organisatie!