Projectinrichting
Bekijk subcategorieën

Kantoorinrichter

Wuestman Projectinrichting, uw persoonlijke kantoorinrichter

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter die een verrassende en aansprekende kantoorinrichting voor u kan realiseren? Een kantoorinrichter met eigen interieurarchitecten en professionele projectleiders die een prachtig eindresultaat kan garanderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij gaan graag voor u aan de slag! Net als bij vele andere organisaties, zullen wij ook voor uw organisatie een spraakmakende kantoorinrichting realiseren. 

Vraag een interieurontwerp aan!

kantoorinrichter

Als professionele kantoorinrichter maken wij allereerst een afspraak met u en eventueel met uw projectteam om uw eisen en wensen te inventariseren. We bespreken de gewenste werkwijze voor uw organisatie en nemen uw bedrijfscultuur door. Nadat alle benodigde informatie is ontvangen, gaan wij met ons inrichtingsteam aan de slag met uw plannen. Onze eigen interieurarchitecten vertalen de uitkomsten uiteindelijk in een spraakmakend interieurontwerp. Dit interieurontwerp presenteren wij u en na akkoord zorgen wij voor een perfecte levering en implementatie, dat onder leiding van één van onze projectleiders gebeurd. Als kantoorinrichter ontzorgen wij u gedurende het volledige project. 

Uw plannen en ideeën vertalen wij als kantoorinrichter naar een optimaal werkconcept voor uw organisatie. Dit kan een interieurontwerp zijn gericht op een meer traditionele werkvorm, maar kan ook een interieurontwerp voor nieuwe werkvormen zijn, zoals flexwerken of Het Nieuwe Werken. Als kantoorinrichter hebben wij veel verstand van uiteenlopende werkvormen en weten we als geen ander welke kantoorinrichting bij een werkvorm past. In een interieurontwerp komen dan ook vele facetten samen. Zo houden we als kantoorinrichter in een interieurontwerp bijvoorbeeld rekening met de werkzaamheden, de gewenste privacy, de routing, het geluid, het klimaat op kantoor. Maar besteden net zoveel aandacht aan vormgeving, design, materiaal en kleurstelling. Als projectinrichter zorgen we dat het interieurontwerp de juiste beleving heeft en inspirerend is voor het personeel. Allerlei zaken die een belangrijke rol spelen om tot een optimaal werkconcept te komen. Als professionele kantoorinrichter maken we dan ook graag het verschil met aansprekende en spraakmakende interieurontwerpen.   

Ervaar het verschil van een professionele en gedreven kantoorinrichter en vraag een interieurontwerp aan voor uw organisatie. Onze interieurarchitecten overtreffen uw verwachtingen en zullen u positief verrassen. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Als kantoorinrichter maken wij graag het verschil, óók voor uw organisatie!