Collaboration
Collaboration

Collaboration, werken op afstand

Online vergaderen, samenwerken en presenteren

Er ontstaat een steeds grotere behoefte aan collaboration; het op afstand kunnen vergaderen, samenwerken en presenteren. Met de juiste collaboration tools is het tegenwoordig erg eenvoudig om vanuit huis te werken, een online meeting te organiseren, deel te nemen aan een online brainstormsessie of een videovergadering bij te wonen. Wuestman Audiovisueel is de collaboration specialist en biedt een scala aan collaboration oplossingen aan. 

Collaboration levert jou en je collega's veel voordelen op. Als organisatie wil je meer op afstand kunnen vergaderen, samenwerken en/of kunnen presenteren. Werktijden zijn steeds flexibeler, medewerkers werken steeds meer vanuit huis en de toenemende drukte op de weg zorgen ervoor dat we ons bewuster zijn van de tijd en de kosten die dit met zich meebrengt. Daarnaast zien we een verschuiving ontstaan in de vorm van onze vergaderingen, die steeds meer plaatsvinden in de vorm van korte en efficiënte meetings. Kortom, jullie organisatie heeft een groeiende behoefte aan collaboration tools.

Het gebruik van collaboration middels videoconference is in de afgelopen 2 jaar met 74% toegenomen. 
Bron: Forrester research

Er zijn verschillende collaboration tools verkrijgbaar voor thuiswerken, online samenwerken of videoconferencing. Met onze collaboration tools kun je met een hoogwaardige beeldkwaliteit op een efficiënte en praktische manier online communiceren en samenwerken met jouw relaties. Samenwerken op afstand wordt met collaboration een zeer aantrekkelijke en eenvoudige werkwijze. Medewerkers kunnen tegelijk in hetzelfde document werken terwijl ze elkaar kunnen zien én horen, maar niet op dezelfde locatie aanwezig zijn. Naast eenvoudig communiceren en het delen van documenten betrek je ook makkelijk collega’s, leveranciers, klanten of andere relaties bij lopende projecten. Door gebruik te maken van de juiste collaboration tools ben je als professional in staat om het maximale uit je werkdag te halen. Bekijk onze collaboration home tools voor thuis en collaboration office tools voor kantoor.

"Medewerkers kunnen tegelijk in hetzelfde document werken terwijl ze elkaar kunnen zien en horen, maar niet op dezelfde locatie zijn"

Meer informatie?

Laat je persoonlijk informeren over onze unieke collaboration tools voor jullie werkomgeving. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper

Wuestman adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden aan collaboration tools, collaboration platformen, collaboration (touch) displays, videoconferentie systemen. Samen met jou kijken we welke collaboration oplossing het beste aansluit bij jullie manier van werken. Wanneer jullie al gebruik maken van een collaboration platform, bijvoorbeeld in de vorm van Microsoft Teams, Zoom of Cisco WebEx, adviseren wij graag over passende oplossingen voor jullie vergaderruimten en voor medewerkers die vanuit huis willen werken. Staan jullie nog in de startblokken op het gebied van collaboration? Ook dan, helpen we je graag aan de juiste keuze voor een geschikte collaboration platform wat aansluit bij jullie manier van werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over collaboration of bel ons via 0341-462086. Onze audiovisuele specialisten helpen je graag aan de juiste collaboration oplossing om efficiënt en eenvoudig op afstand te kunnen (samen)werken.