RoomGuide

RoomGuide, hét systeem voor vergaderruimtebeheer

Ruimtereservering, Bewegwijzering en Narrrowcasting met RoomGuide

RoomGuide is hét systeem voor uw organisatie voor ruimtereserveringen, bewegwijzering en narrowcasting. Via RoomGuide kunt u eenvoudig uw ruimtereserveringen beheren, uw digitale bewegwijzering regelen en uw bedrijfsinformatie presenteren over alle digitale displays binnen uw onderneming. Op zowel digitale displays bij de deur van uw (vergader)ruimten als op al uw grotere displays in uw bedrijfsrestaurant, uw bedrijfskantine, showroom en entree. RoomGuide geeft u maximale flexibiliteit bij het reserveren van ruimten, geeft maximale duidelijkheid bij bewegwijzering en geeft maximale vrijheid in het presenteren van uw bedrijfsinformatie via narrowcasting.

Roomguide

Eenvoud en helderheid voor uw bezoekers

Plaats bij de ingang van uw (vergader)ruimten een digitaal display en presenteer en beheer hierop uw ruimtereserveringen. Op het display staan geplande vergaderingen en kunnen 'live' vergaderingen aangemaakt worden. De ruimtereserveringen kunnen worden gesynchroniseerd met uw bestaande ruimtereserveringssysteem en/of de centrale agenda binnen uw organisatie (bijvoorbeeld Ultimo, Planon, Google Calender, Outlook, Office 365, etc). RoomGuide is eenvoudig in gebruik en geeft helderheid aan uw bezoekers.

Roomguide

Alles in één oogopslag

Bezoekers weten de weg binnen uw onderneming met RoomGuide. Al uw ruimtereserveringen kunt u overzichtelijk presenteren op de door u aangewezen LED-displays binnen uw onderneming. Wanneer bezoekers arriveren, zien zij in één oogopslag, bijvoorbeeld op het LED display bij de entree, in welke ruimte zij verwacht worden. U kunt eenvoudig gedetailleerde informatie aan uw boodschap toevoegen via de meegeleverde software van RoomGuide. 

Roomguide

Meer dan een digitaal display

RoomGuide is meer dan alleen een digitaal display bij de ingang van uw ruimten met daarop uw ruimtereserveringen. Via RoomGuide is het zeer eenvoudig om vanaf één centrale plek informatie te plaatsen op alle aangesloten displays binnen uw organisatie. Zowel op alle digitale displays bij de ingang van uw (vergader)ruimten als op LED-displays in bijvoorbeeld het bedrijfsrestaurant, de bedrijfskantine, showroom of de entree. Of het nu een bedrijfsvideo, afbeeldingen, een presentatie of het filenieuws is, het kan allemaal eenvoudig uitgebracht worden via RoomGuide. 

Wilt u een persoonlijke presentatie over deze unieke oplossing van RoomGuide of wilt u een offerte ontvangen voor uw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in of maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs via telefoonnummer 0341-462086. Met RoomGuide brengen wij uw organisatie graag op een hoger niveau!