Meer woongeluk met zorgmeubilair

Geef cliënten met zorgmeubilair het gevoel van thuis

Voor jou als zorgaanbieder is het belangrijk dat je het woongeluk van cliënten centraal zet; zorgmeubilair maakt het verschil. Met het juiste zorgmeubilair zorg je dat cliënten zich prettig voelen binnen jouw zorginstelling en het gevoel van thuis ervaren. Het is belangrijk dat je de cliënt enerzijds de volledige keuzevrijheid geeft en dat je anderzijds zelf de controle houd over het aankoopproces van het zorgmeubilair. Hoe doe je dat eigenlijk? Wuestman helpt je daarbij.

 

''Creëer met een sfeervolle inrichting
meer woongeluk voor de cliënt''

 

Een cliënt voelt zich prettig in zijn woonomgeving wanneer deze is voorzien van het juiste zorgmeubilair. De ultieme manier om dit te realiseren is door gehoor te geven aan de wensen van je cliënt, maar dat je ook de realisatie van de inrichting en aanschaf van het zorgmeubilair goed geregeld hebt. 

Verhoog het woongeluk van jouw cliënt 
Cliënten waarderen hun eigen persoonlijke ruimte wat met behulp van zorgmeubilair is ingericht. Op basis van hun wensen worden kamers ingericht waar woongeluk centraal staat; de één wil graag een scandinavische sfeer, de ander bijvoorbeeld meer industrieel. Uiteraard spelen functionaliteit, duurzaamheid en de kwaliteit ook een belangrijke rol. Het zorgmeubilair moet aansluiten bij de cliënt en zijn wensen, maar mag er daarnaast wat betreft de vormgeving en design ook goed uitzien. Sfeer en beleving zijn immers belangrijke factoren die het woongeluk voor cliënten verhogen. Alleen met deze factoren van een inrichting, zorgt het zorgmeubilair voor meer woongeluk.

 

''Met het zorgconcept van Wuestman faciliteer je
super eenvoudig inrichtingen van woningen''

 

Realiseer met gemak een inrichting 
Belangrijk bij de aanschaf van zorgmeubilair, stoffering en raambekleding is dat er een balans wordt gevonden tussen de regie van de zorgaanbieder en de persoonlijke wensen van de cliënt. Je wilt de cliënt namelijk vrij laten in de keuze als het gaat om het kiezen van aantrekkelijk zorgmeubilair, maar ook zelf de controle houden op het aankoopproces. Als zorgaanbieder wil je het zorgmeubilair, de raambekleding en stoffering met gemak kunnen bestellen en verzorgen. Om dit gemak van inrichten en renovatie te verhogen, kan het uit handen geven van de realisatie een uitkomst bieden. Met behulp van onze zorgconcepten kan een balans worden gevonden tussen de wensen van jou als zorgaanbieder en die van de cliënt. 

Voordelen zorgconcepten
(cliënten)

 Voordelen zorgconcepten
(zorgaanbieder) 
 • Het ervaren van meer woongeluk
 • Keuzevrijheid
 • Verschillende stijlen die passen bij persoonlijke wensen 
 • Het échte gevoel van thuis
 • Ervaar een optimale huiselijke sfeer 
 • Dé ideale woonomgeving
                        
 • Makkelijk totaalinrichtingen faciliteren
 • Regie over het aankoopproces
 • Duurzame stoffering, raambekleding en zorgmeubilair
 • Eenvoudig functioneel zorgmeubilair bestellen 
 • Vrolijke gezichten binnen jouw zorginstelling

Meer over het creëren van woongeluk met zorgmeubilair vind je op de pagina *woongeluk

Wuestman biedt jou een zorgconcept aan waarbij woongeluk voor cliënten centraal staat. Van interieurontwerp tot huisvestingsadvies en de realisatie. We verzorgen de complete inrichting; van een schets op papier tot aan het daadwerkelijk inrichten van complete woonruimtes met raambekleding, stoffering en kwalitatief zorgmeubilair. Daarnaast ontfermen we ons over de renovatie van oude en nieuwe wooncomplexen, -ruimtes, -eenheden en appartementen. Zorgen voor professionalisering en een uniforme uitstraling staan hierbij centraal. Door middel van functionele kwaliteit te combineren met duurzaamheid en design hebben wij het juiste zorgmeubilair in huis wat perfect bij de cliënt past. Wuestman fungeert als verbinder tussen cliënt en zorgaanbieder.

Faciliteer eenvoudig de inrichting van zorgmeubilair 
Om gemak te realiseren voor jou als zorgaanbieder maakt Wuestman gebruik van moderne tools. Met behulp van een speciale omgeving binnen onze webshop bieden wij ons uitgebreide aanbod zorgmeubilair aan. Van losse orders tot aan een complete inrichting met raambekleding en stoffering, alles valt gemakkelijk te bestellen. Afgaand op het type zorg van cliënten en de zorgwet die daaraan gekoppeld is (Wlz, Wmo, Zvw of de jeugdwet), heeft Wuestman specifiek zorgmeubilair in huis. We maken gebruik van standaardisatie met vaste productlijnen wat perfect valt te integreren/faciliteren binnen jouw zorginstelling. Binnen deze verschillende productlijnen valt weer te kiezen uit een breed scala aan zorgmeubilair wat aansluit bij de wensen van de cliënt. Op basis van deze wensen kijken we samen naar de meest passende stijl om zo een inrichting met zorgmeubilair te creëeren wat eenvoudig valt te realiseren. 

Stichting Timon
Het overbrengen van woongeluk is Wuestman niet onbekend. Zo verzorgen we al een aantal jaar de totaalinrichtingen met zorgmeubilair, raambekleding en stoffering voor Stichting Timon. Deze samenwerking omvat een gezonde relatie waarbij we het begrip ‘woongeluk’ zo goed als mogelijk proberen over te brengen. Met ons aanbod spelen we in op de wensen van de cliënt en geven ze daarme het gevoel van thuis. 

Het woongeluk van de cliënt verhogen en gemakkelijk zorgmeubilair realiseren met een zorgconcept? We gaan graag voor jullie aan de slag. Onze professionals geven met genoegen persoonlijke inspiratie en advies over de meest ideale inrichtingen met zorgmeubilair, stoffering en raambekleding. Wil je je persoonlijk laten inspireren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons zorgconcept? Neem dan gerust contact met ons op via 0341-462088.