Zorg
Bekijk subcategorieën
Zorgmeubilair

Zorgmeubilair

Van ontvangstruimte, wachtruimte tot spreekruimte

Bent u als zorginstelling op zoek naar aansprekend zorgmeubilair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een verregaande specialisatie in het inrichten van bijvoorbeeld uw ontvangstruimte, wachtruimte, spreekruimte en overlegruimte. Wij verzorgen de complete inrichting, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. We leveren het zorgmeubilair, maar ook de vloerbedekking, wandbekleding, verlichting en audiovisuele middelen. We maken een totaalconcept, volledig afgestemd op uw zorginstelling. Prachtige, functionele ruimten met oog voor detail, waar patiënten zich op hun gemak voelen en waar u en uw medewerkers prettig kunnen werken. We leveren niet zomaar zorgmeubilair, maar gaan veel verder dan dat!

Maak een afspraak

Met veel enthousiasme maken onze interieurarchitecten een professioneel interieurontwerp voor het zorgmeubilair in uw ruimte. De identiteit van uw zorginstelling staat daarbij centraal en vormt de basis van uw nieuwe inrichting. Daarnaast is veel aandacht voor sfeer en beleving. Denk daarbij aan de juiste kleurstellingen en materialen van uw nieuwe zorgmeubilair, maar denk bijvoorbeeld ook aan uw informatie- en presentatiedisplays in uw ontvangstruimte en wachtruimte. We zorgen dat al deze facetten optimaal op elkaar afgestemd zijn. In al onze interieurontwerpen zijn bovendien belangrijke zorgthema’s zoals routing, privacy, ergonomie en akoestiek opgenomen. Kortom; een interieurontwerp voor het zorgmeubilair in uw ruimte is bij ons in goede handen.

Bekijk ook onze referenties en laat u inspireren!

Of u nu alleen een nieuwe ontvangstbalie, een informatiedisplay wilt of uw totale inrichting door ons wilt laten verzorgen, met veel enthousiasme gaan wij met uw zorgmeubilair aan de slag. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor het inventariseren van uw wensen, uw doelstellingen, uw (beoogde) werk- en behandelwijze en voor het bekijken van uw ruimten. Vervolgens zorgt één van onze interieurarchitecten dat alle verkregen informatie in een ontwerp wordt samengebracht, met resultaat: een verrassend goed inrichtingsconcept voor uw zorginstelling. Een concept dat volledig op u is afgestemd. Het interieurontwerp wordt persoonlijk aan u en/of uw projectteam gepresenteerd, waarin alle facetten worden toegelicht. Na akkoord zorgen wij voor een zorgeloze en vlekkeloze implementatie van uw nieuwe zorgmeubilair. U heeft geen omkijken naar de realisatie en kan volledig vertrouwen op ons vakkundige projectmanagement. Onze professionals helpen u graag. Of het nu gaat om het aanbrengen van specifieke hygiënevloeren voor zorginstellingen, het installeren van professionele audiovisuele middelen of het plaatsen van spraakmakend zorgmeubilair, alles wordt gerealiseerd door onze eigen ervaren professionals.

Wilt u nieuw zorgmeubilair voor uw organisatie? Wilt u uw ontvangstruimte, wachtruimte of spreekruimte vernieuwen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. U kunt bellen naar 0341-462089 of een e-mail sturen naar projectinrichting@wuestman.nl. Wij presenteren u graag de vele mogelijkheden en maken met veel plezier een verrassend ontwerp voor uw nieuw inrichting aan zorgmeubilair.