ClickShare Conference
Clickshare conference

ClickShare Conference

Vrijheid met draadloos samenwerken

Met ClickShare Conference heb je de ultieme vrijheid om op afstand samen te werken. Sinds de coronacrisis vragen werkomgevingen een uiterst grote mate van flexibiliteit in communicatie. Steeds meer mensen zijn immers op afstand gaan werken. ClickShare Conference is de revolutie voor jouw werkomgeving. Met ClickShare Conference is een onderlinge verbinding in enkele seconden gerealiseerd, waardoor communiceren en uitwisselen van informatie uiterst flexibel, efficiënt en productief verloopt. Ervaar de ultieme vrijheid met draadloos samenwerken. Ervaar ClickShare Conference.

Hoe laat je mensen makkelijk en effectief samenwerken op afstand? Hoe zorg je ervoor dat alle verschillende communicatietools goed met elkaar verbonden worden? Hoe geef je medewerkers maximale vrijheid in persoonlijke voorkeuren voor devices en interfaces in hun communicatie? Het antwoord is ClickShare Conference. Met ClickShare Conference heb je een krachtig en intuïtief communicatiemiddel. ClickShare Conference laat mensen vaker, makkelijker en effectiever samenwerken, waar ze zich ook bevinden. met ClickShare Conference is het echt een kwestie van klikken en samenwerken. In slechts enkele seconden worden verbindingen gelegd tussen audiovisuele apparatuur en kan men vrijwel direct starten met samenwerken.

Draadloos videovergaderen
Wanneer je de ClickShare button in je USB-aansluiting doet, is ClickShare Conference direct draadloos verbonden met de apparatuur in je vergaderruimte. Een videoconference applicatie hoeft niet meer opgestart te worden. Aanwezige conference apparatuur als camera's, microfoon en beeldscherm zijn direct klaar voor gebruik wanneer je jouw favoriete videoconference platform op je eigen device opent. Snel, simpel en effectief. ClickShare Conference is de ideale audiovisuele oplossing om met mensen op afstand samen te werken.

Draadloos touchen
En interactief display in een vergaderruimte biedt veel voordelen. Je bent in staat om interactief te werken, je bent flexibeler in het delen van content en je presentaties worden een stuk aangenamer. Om gebruik te maken van je interactief display dien je vaak twee kabels aan te sluiten; één om je beeld van je device op het interactieve display te krijgen en één om te kunnen werken met de interactieve software van het interactieve display. Met ClickShare Conference is geen enkele kabel meer nodig. Zowel het beeld als de software van je interactieve display verloopt volledig draadloos. Click and share.

Draadloos verbinden
In je vergaderruimte is vaak verschillende audiovisuele apparatuur aanwezig, zoals een (interactief) display, een camerasysteem, microfoons, speakers en/of een videoconference systeem. Om verbinding te maken met deze apparatuur dien je vaak meerdere kabels aan je device te koppelen. Met ClickShare Conference is dit verleden tijd. Wanneer je de ClickShare button in je USB-aansluiting doet, is alle audiovisuele apparatuur direct met jouw device verbonden. Het maak niet uit of je nu met een notebook, tablet of zelfs met een smartphone werkt en of je met Apple of Android werkt. ClickShare Conference werkt 100% op basis van het BYOD-principe; Bring Your Own Device. ClickShare Conference biedt jou en je collega's veel flexibiliteit en gemak in samenwerken op afstand.

Persoonlijk advies?

Laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden van ClickShare Conference voor jullie werkomgeving. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper

Afhankelijk van je werkomgeving en je eisen en wensen kies je voor de juiste ClickShare Conference oplossing. Naast de te koppelen audiovisuele apparatuur is bijvoorbeeld het aantal bronnen van belang dat je tegelijk op een scherm getoond wilt hebben en of je bijvoorbeeld gebruik maakt van interactieve touchscreens. Om de juiste ClickShare Conference oplossing voor jouw werkomgeving te selecteren, geven onze audiovisuele specialisten je graag een persoonlijk advies. Zij nemen je werkomgeving en je eisen en wensen met je door en presenteren je de juiste oplossing met een reeks aan uitstekende en nuttige functies die voor jullie specifiek van toepassing zijn.

Binnen elke meetingroom kan ClickShare Conference toegepast worden. Er zijn verschillende ClickShare Conference oplossingen. Elke oplossing werkt naadloos met jullie bestaande audiovisuele faciliteiten, zoals jullie (interactieve) displays, microfoons, videocamera's, soundbars en uiteraard met devices die jullie gebruiken. Je hoeft je apparatuur fysiek niet meer aan te sluiten met kabels en adapters... al je apparatuur is direct met elkaar verbonden wanneer je ClickShare Conference gebruikt. Ook wanneer je nog helemaal geen audiovisuele apparatuur hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Als de audiovisuele specialist helpen we je graag aan de juiste audiovisuele inrichting. Zo bieden we complete conference inrichtingen aan voor jouw meetingroom, van small, medium tot large configuraties. 

Het is belangrijk dat jij en je collega's veilig onderling en met anderen online kunnen samenwerken. ClickShare Conference zorgt voor deze veilige samenwerking. ClickShare Conference is namelijk ontwikkeld op basis van belangrijke internationale beveiligingsnormen, waaronder de ISO 27001 normering. Ook zijn alle recente en relevante ontwikkelingen op het gebied van cyberveiligheid toegepast en is er een intensieve samenwerking met externe beveiligingsexperts om de veiligheid te blijven waarborgen. Onze audiovisuele professionals vertellen je graag meer over de veiligheid van ClickShare Conference. 

Clickshare conference

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ClickShare Conference voor jullie werkomgeving? Wil je de online samenwerking binnen jullie organisatie verbeteren met ClickShare Conference? Vraag dan een persoonlijk advies bij ons aan. Onze audiovisuele professionals vertellen je graag alle ins en outs van ClickShare Conference en wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie.