Ergonomische kruk
Ergonomische kruk

Ergonomische kruk

Gezonder werken met een ergonomische kruk

De ergonomische kruk bevordert het bewegen op kantoor. Mensen op kantoor brengen veel tijd zittend door, wat slecht is voor de gezondheid. Zeker op lange termijn nemen de risico's op een aantal chronische ziektes toe wanneer men lange tijd zittend werk doet. Zo hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat de kans op kanker, diabetes en hart- en vaatziektes vergroot wordt wanneer men veel zit. Het is dus zaak dat we in beweging komen op kantoor. De ergonomische kruk helpt u daarbij!

Ook voor mensen met rugklachten is de ergonomische kruk een uitkomst. Bij rugklachten is beweging belangrijk. Het is zaak de rug soepel en sterk te maken. De ergonomische kruk versterkt de rug en traint de spieren terwijl u zittend werkt. Schijven, gewrichtsbanden en gewrichten blijven met een ergonomische kruk fit. Eigenlijk voelt u zich helemaal een stuk fitter wanneer u gebruik maakt van een ergonomische kruk. Doordat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt voelt u zich namelijk een stuk beter. Kortom: de ergonomische kruk helpt u gezonder te werken op kantoor.

De afgelopen jaren groeit de aandacht voor ergonomisch werken. Er zijn vaak tal aan klassieke ergonomische aanpassingen gedaan op de werkplek. Een juiste zithoogte, een monitorarm, een ergonomische muis en een voetenkruk zijn daar voorbeelden van. Echter helpen deze ergonomische aanpassingen niet tegen het gebrek aan beweging op de werkplek. De ergonomische kruk daarentegen wel. Deze is zo gemaakt dat zij de intuïtieve bewegingen van de mens stimuleren. Een goede ergonomische kruk volgt de bewegingen van het lichaam met als resultaat dat mensen op een natuurlijke wijze gaan zitten. Bij een ergonomische kruk is sprake van een optimale houding voor zowel zijwaartse, voorwaartse als achterwaartse bewegingen. Wuestman helpt u graag bij het selecteren van de juiste ergonomische kruk.

Wuestman Projectinrichting houdt zich al lange tijd bezig met ergonomisch werken. In vrijwel al onze projecten is ergonomisch werken terug te vinden. Zo bieden wij zit-sta werkplekken, deskbikes, deskwalks en allerlei andere ergonomische oplossingen aan. De ergonomische kruk is ook zo'n oplossing. We selecteren de beste producten uit de markt en passen die toe in onze ergonomische concepten. Qua ergonomische kruk hebben wij gekozen voor het merk aeris. Als geautoriseerde aeris dealer bieden wij u het volledige assortiment aan van ergonomische krukken. Een overzicht hiervan vindt u in onze webshop. Bekijk ze online. Wilt u proefzitten? Ook dat kan. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via 0341-462089 of door een e-mail te sturen naar projectinrichting@wuestman.nl

Webshop