Laten we samenwerken

De ultieme digitale werkomgeving

Audiovisueel

Audiovisuele middelen voor jouw werkomgeving

Verbeter je performance in digitaal (samen)werken

Veeleisende professionals maken graag gebruik van audiovisuele middelen die gebruiksvriendelijk en doeltreffend zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van werkomgevingen met audiovisuele middelen die medewerkers de maximale ondersteuning geven als het gaat om presenteren, vergaderen en digitaal samenwerken. Of het nu gaat om interactieve presentatiedisplays, (grootbeeld)projectie, videoconferencing of narrowcasting; wij bieden jou en je collega's de juiste audiovisuele middelen. Je kunt bij ons terecht voor advies, levering, realisatie tot en met allerlei diensten die betrekking hebben op de aanschaf, het gebruik en de after-service. Voor audiovisuele middelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk advies?

Maak een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de juiste audiovisuele middelen voor jullie werkomgeving.

Maak een afspraak
Whitepaper

Wuestman staat voor werkgeluk. Je merkt dat in de omgang met onze professionals en in de audiovisuele oplossingen die we realiseren. Zo zorgen we ervoor dat onze audiovisuele middelen uitstekend passen bij jullie werkwijze en de werkprocessen. Ook zorgen we ervoor dat onze audiovisuele middelen gebruiksvriendelijk en doeltreffend zijn, zodat jij en je collega's makkelijk en professioneel te werk kunnen gaan. Dankzij onze audiovisuele middelen willen we jou en je collega's meer werkplezier en werkcomfort bezorgen. Dit doen we middels een aantal werkgeluksfactoren. Denk aan factoren als functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, beleving, professionaliteit en flexibiliteit. We zorgen dat deze factoren geïntegreerd zijn in onze audiovisuele middelen. Benieuwd hoe we dat voor jullie organisatie kunnen doen? Maak een afspraak en laat je persoonlijk adviseren door één van onze audiovisuele professionals. Met onze audiovisuele middelen maken zij graag het verschil! 

Bij het selecteren van jullie audiovisuele middelen kijken wij naar de behoeften, werkwijze, werkprocessen en toekomstplannen van jullie organisatie. Wij denken dus niet alleen in audiovisuele technieken, maar verdiepen ons eerst in jullie organisatie, organisatieplannen en werkstromen. Op basis daarvan maken we een adviesplan voor jullie specifieke werkomgeving. Ons aanbod aan audiovisuele middelen bestaat uitsluitend uit professionele audiovisuele oplossingen van bewezen topmerken. De door ons aangeboden audiovisuele middelen worden gekenmerkt als gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, flexibel en doeltreffend en worden vakkundig samengesteld voor iedere specifieke werkomgeving. Zo bieden we audiovisuele middelen als audiovoorziening, bediening, cameraregistratie, discussiesystemen, draadloos presenteren, interactieve displays, narrowcasting, ruimtereservering, videoconferencing en collaboration. En wist u dat u bij Wuestman ook aan het juiste adres bent voor projectinrichting en kantoorinrichting

Onze gecertificeerde professionals zorgen voor een perfecte installatie van jullie audiovisuele middelen; secuur, netjes en snel. Onder leiding van één van onze projectleiders, zorgen onze ervaren vakmensen dat de aangeboden audiovisuele oplossingen op de mooist mogelijke manier geïnstalleerd worden. Het is bovendien mogelijk om onze audiovisuele middelen volledig te laten integreren in de wanden of het kantoormeubilair. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van presentatiedisplays in kasten of wanden, maar ook aan centrale bedieningspanelen in wanden om de audiovisuele faciliteiten in jullie werkomgeving te bedienen. Kortom: wij zorgen er voor dat de audiovisuele middelen netjes en naadloos in jullie werkomgeving worden geïntegreerd.

Met de levering van onze audiovisueel middelen verbeteren wij de digitale samenwerkingen binnen jullie organisatie. Wij laten jou en je collega's en jullie relaties optimaal samenwerken door hen gebruik te laten maken van de meest gebruiksvriendelijke, doelgerichte en betrouwbare audiovisuele middelen die er verkrijgbaar zijn. We zorgen dat onze professionele oplossingen perfect zijn geïnstalleerd en uitstekend geïntegreerd zijn binnen julllie werkomgeving. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086. Onze professionals staan met veel enthousiasme voor je klaar en tonen je graag de uitgebreide mogelijkheden omtrent onze audiovisuele middelen voor jullie werkomgeving.