Functionaliteit

Goede functionaliteit maakt hét verschil

Meer performance, werkcomfort en werkplezier

Audiovisueel is een belangrijk onderdeel geworden bij de inrichting van bedrijven. Moderne audiovisuele oplossingen zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Denk bijvoorbeeld aan audiovisuele voorzieningen op het gebied van presenteren, communiceren en vergaderen. Dankzij audiovisuele oplossingen kunnen jij en je collega's beter presteren, comfortabeler werken en een stuk meer plezier ervaren. Wij noemen dat 'Werkgeluk'. Je ervaart maximaal werkgeluk wanneer audiovisuele apparatuur lekker werkt, je werk makkelijker maakt en een bijdrage levert aan een beter eindresultaat. Functionaliteit van een audiovisuele oplossing speelt daarbij een belangrijke rol. Goed om daar eens bij stil te staan.  

Audiovisueel levert je dus een betere performance, maakt je werk comfortabeler en geeft je meer werkplezier. De functionaliteit die een audiovisuele oplossing biedt, speelt hierin een belangrijke rol. Met functionaliteit bedoelen we de mogelijkheden en de toepasbaarheid van audiovisuele apparatuur. Maar ook in hoeverre een audiovisuele oplossing een gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening heeft om effectief en doelgericht te werk te kunnen gaan. Daarom besteden we in ons AV-advies veel aandacht aan functionaliteit. We vertellen je er al graag wat over.

Audiovisuele faciliteiten zijn ongelooflijk belangrijk om een goede presentatie te kunnen geven. Je boodschap wil je met aansprekend beeld en met de juiste woorden op je publiek overbrengen, maar ook met de juiste interactie, betrokkenheid en professie. Het is belangrijk dat je kiest voor een audiovisuele oplossing die het beste past bij je omgeving en bij jouw manier van presenteren.

Ten eerste is de omgeving belangrijk. Presenteer je in een vaste ruimte of in willekeurige ruimten? Hoe groot en open zijn de ruimten? Wat zijn de aanwezige faciliteiten? Hoe is het gesteld met het omgevingsgeluid, de akoestiek en de lichtsterkte? Wat is gemiddeld het aantal personen waar je een presentatie aan geeft en hoe stel je je publiek op? Dit zijn belangrijke weetjes om de basisfunctionaliteit van je audiovisuele apparatuur vast te kunnen stellen. Daarnaast is jouw manier van presenteren belangrijk. Hoe presenteer je? Loop je, sta je stil of zit je tijdens je presentatie? Maak je gebruik van bedrijfsapplicaties, internet, video, PowerPoint, Prezi, enz.? Hoe betrek je het publiek? Presenteer je interactief of juist niet? Dit zijn belangrijke factoren om de juiste functionaliteit van je audiovisuele oplossing te bepalen. 

Met de juiste audiovisuele oplossing ben jij namelijk in staat om in no-time op te starten en de gewenste indruk te gaan maken. Met ons AV-advies gaan we uitgebreid in op jouw situatie. We inventariseren je werkomgeving en je persoonlijke wensen en zorgen dat je de beschikking krijgt over de meest optimale audiovisuele oplossing. Een oplossing waar je van op aan kunt, die je zekerheid geeft en op een indrukwekkende wijze laat presenteren. Benieuwd? Vul het formulier op deze pagina in en laat je door ons verrassen!

Ook de functionaliteit van audiovisuele oplossingen voor communicatie doeleinden is een belangrijke werkgelukfactor. Wanneer professionals beschikken over de juiste functionaliteit om makkelijk en doeltreffend te kunnen communiceren, komt dit de performance van de organisatie direct ten goede. Een goede interne en externe communicatie is immers leidend voor het succes van de organisatie. Communicatie dient makkelijk en doeltreffend te zijn. Het bevordert de onderlinge communicatie of de communicatie naar je doelgroep, of dit nu klanten, cliënten, patiënten of studenten zijn. Voor het bevorderen van communicatie worden verschillende audiovisuele oplossingen geboden.

Denk bijvoorbeeld aan Narrowcasting, een audiovisuele oplossing om vanuit één centraal punt te kunnen communiceren via één of meerdere displays. Of denk aan videoconferencing en teleconferencing, twee prachtige oplossingen om afstand te kunnen overbruggen in jullie communicatie. Een ideale audiovisuele oplossing voor teams; je teamgenoten zijn binnen handbereik, zonder fysiek bij elkaar aanwezig te zijn. Dit zijn zo maar twee voorbeelden van audiovisueel om de communicatie eenvoudig en doeltreffend te laten verlopen. Maar er zijn vele andere audiovisuele oplossingen, die we je graag eens presenteren.

In al onze oplossingen speelt functionaliteit een belangrijk rol. Voor videoconferencing dient de functionaliteit bijvoorbeeld afgestemd te zijn op het aantal mogelijke deelnemers van een videogesprek, het wel of niet delen van content, maar ook in hoeverre er online gewerkt dient te worden in content en in hoeverre content gedeeld moet kunnen worden. Verder spelen de gewenste kwaliteit, mobiliteit en andere toepassingen een rol in de functionaliteitskeuze. Als audiovisuele specialist zorgen we dat de functionaliteit uitstekend afgestemd is op de behoeften van jou en je collega's. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke inventarisatie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, onze specialisten geven je graag een persoonlijk advies.

Wanneer je gebruik maakt van audiovisueel kun je zeer doeltreffend en efficiënt vergaderen. Om goed te kunnen vergaderen is optimaal beeld en geluid nodig. Het beeld moet natuurlijk voor iedereen zichtbaar zijn, een juist beeldformaat met de juiste kwaliteit is daarbij cruciaal. Ook het geluid dient perfect te zijn wanneer je in een grote ruimte vergadert. Iedereen moet goed verstaanbaar zijn. Maar om het beeld en geluid echt optimaal in een vergadering te laten fungeren, is unieke functionaliteit nodig.

Zo kun je met de juiste functionaliteit bijvoorbeeld het beeld en geluid tussen vergaderdeelnemers regelen, kunnen deelnemers zelf content plaatsen op een centraal beeldscherm tijdens een plenair overleg, kan beeld en geluid opgenomen worden en via internet beschikbaar gemaakt of gedeeld worden. De mogelijkheden zijn groot. Wuestman Audiovisueel is specialist als het gaat om het toepassen van audiovisuele functionaliteit voor vergaderen. Met onze audiovisuele oplossingen maken we iedere vergadering doeltreffender en efficiënter.

Audiovisuele oplossingen weten we op een aansprekende wijze te integreren in zowel nieuwe als bestaande omgevingen. Audiovisuele technieken verwerken we in de wand, vloer, plafond en/of in een meubel. Op een mobiel device of een vast bedieningspaneel kunnen gebruikers zeer eenvoudig de ingewikkelde audiovisuele inrichting bedienen. Gebruikers van onze audiovisuele inrichtingen weten onze installaties dan ook hoog te waarderen. We hebben tal van aansprekende referenties als het gaat om audiovisuele inrichtingen van vergaderruimten die je van inspiratie kunnen voorzien. Ook voor jullie vergaderruimte gaan we namelijk graag aan de slag met een realisatie van een audiovisuele inrichting. Vul het formulier op deze pagina in voor een afspraak en ontvang een persoonlijk advies om ook jullie vergaderingen doeltreffender en efficiënter te laten verlopen. 

Met de juiste audiovisuele functionaliteit binnen jullie werkomgeving zorg je er dus voor een betere performance en meer werkcomfort en werkplezier. Omdat er ontzettend veel audiovisuele middelen en functionaliteit zijn, helpen wij je graag met het bepalen welke audiovisuele middelen het meest van toegevoegde waarde zijn voor jullie organisatie. Door middel van een AV-advies geven wij jullie graag een passend en persoonlijk advies. Vul het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. We verhogen graag jullie werkgeluk met een hoogwaardige audiovisuele inrichting!