• audiovisueel-ziekenhuis-st-jansdal
 • audiovisueel-ziekenhuis-st-jansdal
 • audiovisueel-ziekenhuis-st-jansdal
 • audiovisueel-ziekenhuis-st-jansdal
 • audiovisueel-ziekenhuis-st-jansdal
 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA

Audiovisueel bij Ziekenhuis St Jansdal

Audiovisueel voor zorgprofessionals

Recent heeft Wuestman Audiovisueel in Ziekenhuis St Jansdal een splinternieuwe videoconference ruimte gerealiseerd. In het bestaande meubilair zijn de hypermodernste audiovisuele technieken op een aansprekende wijze geïntegreerd.

Al een groot aantal jaren heeft Wuestman een hechte band met Ziekenhuis St Jansdal. Zo zijn voorheen een aantal zalen en leslokalen ingericht. Ditmaal kwam de vraag om de sinds 2006 bestaande faciliteiten voor videoconferentie te vernieuwen.

Ziekenhuis St Jansdal gebruikt deze audiovisuele oplossing om verbinding te leggen met andere ziekenhuizen en locaties om zo patiëntgegevens intercollegiaal te kunnen bespreken. Zo wordt onder andere meer contact gelegd met Arti Arnhem (radiotherapie), het AVL in Amsterdam en ook Isala in Zwolle om te overleggen over het te voeren behandelbeleid voor betreffende patiënten. Daarnaast is de nieuwe videoconferentie apparatuur bestemd als leeromgeving voor de opleiding van medisch specialisten.

Via twee prachtige interactieve LED displays van 84 inch worden Ultra High Definition beelden tussen de verschillende ziekenhuizen uitgewisseld. Niet alleen de beelden zijn van zeer hoge kwaliteit, ook het geluid van het hoogste niveau. Gezien de kwaliteit van het beeld en geluid is het een technologisch zeer geavanceerde en toekomstgerichte ruimte geworden. Er kunnen vijfentwintig mensen tegelijk gebruik van maken en het functioneert wereldwijd. Vergaderen op afstand kan zeer effectief plaatsvinden. Dankzij het hypermoderne besturingssysteem valt informatie op alle mogelijke manieren te ontsluiten. Vanaf telefoon, tablet, pc en zelfs microscopen is alles makkelijk zichtbaar te maken op de interactieve schermen.

De nieuwe audiovisuele technieken zijn volledig geïntegreerd in het meubilair. Op deze wijze zijn uitsluitend noodzakelijke audiovisuele middelen zichtbaar in de ruimte. Via een eenvoudige centrale bediening kunnen de zorgprofessionals van Ziekenhuis St Jansdal makkelijk gebruik maken van de geboden communicatie oplossingen en kan men zich direct focussen op de daadwerkelijke zorg.

Wilt u meer weten over dit project of wilt u uw organisatie ook voorzien van doeltreffende audiovisuele faciliteiten, neem dan contact met ons op. Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken bij u op locatie via 0341-462086 of via het e-mailadres audiovisueel@wuestman.nl. Wij maken graag het verschil met onze audiovisuele middelen. Ook voor uw organisatie!

 

bron/copyright (St Jansdal