Bekijk subcategorieën
Om te solliciteren op deze vacature klik op de button "solliciteren" Solliciteren

Commercieel medewerker (32 - 40 uur)

Projectinrichting

De functie
Vanwege de uitbreiding van ons gemotiveerde projectinrichtingsteam zijn wij op zoek naar een leergierige en commerciële medewerker op de binnendienst. In de functie van commercieel medewerker binnendienst wordt je binnen het team op kantoor met name verantwoordelijk voor, het ondersteunen van je collega`s in de binnen en buitendienst, dit houd in dat je het eerste contact bent voor onze opdrachtgevers. Je stelt offertes op en verzorgt de inkopen bij toeleveranciers. Ook zul je een bijdrage leveren in planning en werkvoorbereiding.

Wie is Wuestman
Waar mensen samenkomen richt Wuestman de ruimte in en faciliteert het samenzijn en samenwerken. Van ontwerp tot realisatie, helpen wij onze opdrachtgevers, bij de inrichting die past bij de organisatie. Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches.
Naast projectinrichter zijn wij ook specialist op het gebied van audiovisueel, document solutions en office supplies. Ons doel is om verwachtingen te overtreffen. Deze openstaande functie bied een geweldige plek om te werken en te leren.

Wat hebben wij te bieden?
Een divers, dynamisch en collegiaal team dat het leuk vindt om met elkaar samen te werken. De mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkelingen binnen van onze afdeling. Ervaren collega`s die je helpen groeien in werkplezier door je ruimte te bieden om jouw talenten te ontwikkelen. Wij ondersteunen en moedigen je aan om te groeien in verantwoordelijkheid en kennis. Wij werken samen met opdrachtgevers uit diverse branches zodat je brede ervaring opdoet. Een eigentijdse inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen, opleidingen en trainingen. Een salaris en secundaire voorwaarden die passen bij je opleiding en ambities.

Je hebt nodig:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • Administratieve kwaliteiten
  • Ervaring met Microsoft Office (ervaring met Dynamics is een pré)
  • Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken en te regelen
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
  • Affiniteit met Projectinrichting
  • Een C.V. en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de geschikte kandidaat bent

Een dagdeel meedraaien, ter kennismaking, maakt deel uit van de sollicitatieprocedureVoor informatie kun je bellen met Stéphan van der Spruit (directeur) via nummer 0341-462080. Ben jij enthousiast en wil je werken bij een leuk bedrijf met toekomst, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst)