• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Raet

Projectinrichting & Audiovisueel bij Raet Amersfoort

Raet: Maximale ondersteuning voor Human Capital Management

Als geen ander is Wuestman thuis in het realiseren in het volledig inrichten van ruimten, inclusief de integratie van audiovisuele technieken. Dat is ook de ervaring van HR-softwareleverancier Raet. Hier realiseerde Wuestman Projectinrichting de complete inrichting van de boardroom en het learning- & conferencecenter. Ook de herinrichting van de centrale hal was onderdeel van het project. Met de nieuwe kantoorinrichting heeft Wuestman een prachtige nieuwe werkomgeving gerealiseerd.

Raet levert software en diensten voor HRM-processen. In 2013 introduceerde het internationale bedrijf een nieuwe huisstijl en de merknaam Youforce. Wuestman bracht de entreehal in lijn met de huisstijl en installeerde een digitale leestafel en narrowcasting. Het learning- en conferencecenter bevat twee flatscreens en projecties (voor video-vergaderen en presentaties) en een besturingssysteem voor de AV-systemen en de zonwering. De boardroom bevat onder meer een videoconferencing-systeem met 70 inch touch display.

Aart Kruk, facilitair manager bij Raet: ‘We zijn heel tevreden over de oplossingen van Wuestman. Neem de integratie van het touch display met Lync van Microsoft, voor online vergaderen en videogesprekken. Dat brengt ons echt een flinke stap vooruit.’

Meer informatie over dit project of uw interieurontwerp / audiovisuele oplossingen ook door Wuestman laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089, e-mail projectinrichting@wuestman.nl of vul links het formulier in.