• Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA

Kennismiddag Prints van Oranje!

Meld je aan en leer alles over digitaal ontwerpen voor printen op behang, stof, tapijt en vinyl

Op donderdag 23 november 2017 organiseert Wuestman in samenwerking met Prints van Oranje een gratis kennismiddag voor relaties. U bent van harte welkom! Leer in een middag de fijne kneepjes van het digitaal ontwerpen voor printen op behang, stof, tapijt en vinyl. Ontdek de vele mogelijkheden en haal de creativiteit in u naar boven. 

Printen op interieurmaterialen kan heel flexibel en duurzaam. Je kunt eenvoudig beelden of designelementen integreren zonder hoge kosten. Zo geef je met prints een interieur een heel bijzonder en eigen karakter. Maar waarmee moet je rekening houden om een printontwerp te maken dat goed uitvoerbaar is? Prints van Oranje deelt tijdens deze kennismiddag de ins & outs van het printproces. Aan de hand daarvan kun jij opdrachtgevers beter van dienst zijn met een optimaal printontwerp.

Prints van Oranje is gespecialiseerd in het rechtstreeks printen van unieke dessins op stoffen, tapijten, behang, gordijnen, vinyl en wandpanelen. Maak gebruik van hun kennis en leer alle mogelijkheden van de digitale printtechnologieën. Leer aan welke voorwaarden en eisen je ontwerpen moeten voldoen. En welke technieken ingezet kunnen worden, zodat je kritisch en goed voorbereid de juiste partijen weet te selecteren.

Alle relevante vragen komen aan bod. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen digitaal geprinte stof of geprint via sublimatie? En tussen RGB of CMYK kleuren? Aan welke minimale voorwaarden moet bestanden voldoen, en hoe maak je in Photoshop het best een rapport op? Vervolgens gaan we, om een dessin te ontwerpen, zelf aan de slag.

Kennismiddag Prints van Oranje

Datum: 23 november 2017, 13.30 - 17.30 uur
Aantal deelnemers: maximaal 20 deelnemers
Locatie: Wuestman, Deventerweg 9 in Harderwijk
Kosten: gratis

 

Aanmelden: https://leoxx.nl/nl/home/inschrijfformulier-kennismiddag-meester-in-prints- 

Op de website van Prints van Oranje http://www.printsvanoranje.nl kun je alvast meer lezen over de mogelijkheden van het customizen van interieurmaterialen.